Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem hidegen elől 1.9, hátul 1.4 ez melegen kb 2.3/1.8 lesz.
Érdemes azert ráellenőrizni.
Nem kevés hátra, mivel merev Ntec-es gumik.

Ha gyorsan tudtok menni majd engedtek még le a hátsóból.
A d211,212,kr108 melegen valóban 1.4 körül jók.
A D212-be 1,45 -1,5 kell melegen hátra. Gondolom nektek is az 1,9 -ből lesz vagy 2,3 melegen. Úgy meg kicsit soknak tűnik...
na erre én is kíváncsi lennék, hétvégén ha minden jól megy és az idő is engedi én is megyek pályára ugyan ilyen gumával. nem lesz kevés az az 1,9 hidegen hátra? annyira nem pálya gumi :) na de majd megmondják mivel kéne kezdeni hogy jó legyen
Te ilyenolyan
Sziasztok!

Milyen nyomást ajánlotok Dunlop Sportsmart 2-es gumihoz pályára?
Elöl 2,1 hátul 1,9 hidegen az jó?

Köszi a válaszokat
Annyi a csoportbontás, hogy akinek van bőrruhája, az mehet felvezető nélkül, a bőrruha nélküliek meg csak felvezetővel
Ja ez a most szombati őrület. Azt nem tudom. Az ilyeneket messze elkerülöm.
Szerintem itt nincs csoportbontás.
Itt: http://www.hungaroring.hu/moto...
Nem találtam arra utaló jelet, hogy melyik időpont melyik csoporthoz tartozik.
Azt írtad jelentkeztél. Akkor tudnod kéne, hogy K1 lassú csoport (2:15 feletti), K2 gyors csoport (2:15 alatti) ill. délután van egy kezdő csoport.
Hol jelentkeztél?
Én támogatom az ötletet!
Én is szívesen olvasnék egy összefoglalót a "pályán való közlekedés tanácsairól".
Jelentkeztem a szombati Ringezésre, először mennék pályára. Egyébként egy cbr600F4i-vel, és Contisport 1-el. Hogy lesznek felosztva a menetek gyors- illetve lassútempósra?
21000ft
Pirelli Diablo Superbike, gumik párban újszerű állapotban, 120/70-17 első és 190/55-17 es hátsó 5mm es mélységben a kopás jelző! Ingyen postával!
Üdv. keresek gsx-r 750 k6-k7 papiros vázat és gyári idomokat. akinek van kérem jelezze.
gixxerke@freemail.hu
NA ezt jó tudni ... bár ha így lesz az tuti nem jó...akkor valszeg külföldön leszek...
Majus 27 lesz elvileg a kovetkezo rendes nyiltnap.
Bocs
attól függ..ha hétvége akkor kint vagyunk kb egész nap és akkor elosztva...ha hétköznap...akkor meg csak a jóég tudja
A gyorson belul gondoltam, hogy inkabb delelott v. delutan szoktatok-e kijarni?
Mostmár a gyorsba
kuldj egy teloszamot azt legkozelebb osszecsorgunk
Köszi akart lenni
Köv cg
Melyik csoportokba tervezel regelni? Jo lenne lassan mar valami ismerosebb tarsasaggal is motorozni.
azt még hozzá kell tenni hogy tavaly a hatossal 05 ment stabilan és 04 volt a legjobb...