Akkor ha újra hívom, kapcsoltatom vmi ürüggyel a szervizt...
Köszönet, megnyugtattatok, nincs nagy baja a felninek szerintem, remélem a futómű nem ment el, de majd vmi csak lesz?
Összegre miben lehet számítani 10 rongyon belül mondjuk ?
Szerintem anno én is ezzel a hölggyel kerültem kapcsolatba, amikor fizetnem kellett a motorfelni javítást, hát akkor sem volt toppon.... hívni kellett a szakit a műhely legtávolabbi zugából, hogy részletes tájékoztatást adjon az elvégzett feladatról Amúgy nekem görgőzést és festést is csináltak, az eredménnyel versenypályán sem volt bajom!
Köszi Brian, őket már pont javasolták autós felnijavítók...
Délelőtt már beszéltem velük és tudom, hogy nem egy hölggyel kellett volna beszélnem, de mihelyst meghallotta, hogy motorról van szól, azonnal mondta, hogy Ők olyat nem vállalnak..
Mint tapasztalt motoros 7ik szezonkezdetnél vigyázz a jobb kezedre, és ne engedd a kisördögöt nyerni sajnos nem jött be :( Ráraktam büntetőbe a gázt vizes flaszteron...
Na most felni 1 kis ponton kapott, emiatt azonnali első defekt, tud vki esetleg SPORTMOTOR-os felni javítást EL!vállaló céget nagyon PEST(en) közelében ? A gugli nem a haverom
Komplett alsó hasidom is kéne, de lehet pályaidomként kéne, abban tud-e esetleg vki segíteni, hogy kit érdemes felzörgetni komplett pályaidomszett ügyben...
Most pont ez van folyamatban... A hátsó teló rendben van csak rugóelőfeszítést kell állítani. Az elsőt az alacsony olajszint miatt nem lehet beállítani ezért olajcserés, de lehetne utántölteni is csak nem tudni milyen olaj van benne, így inkább mondtam hogy szervizelje le... A beállítás ez után jön a kérdéseknek megfelelően.
Nnnyaaa... + volt a futómű mustra...
úgy néz ki nem vészes... valszeg kevés olaj van az első telóban...
a hátsón + csak rugóelfeszítésen kell állítani...
3 teló ki fél óra alatt kiaplikáltam... a héten viszem a szakihoz vissza csak a telókat
Szóval akkor elég lesz nekem csak egy vevő is.