Helló,
én egyszer voltam, akkor a "Public" volt és nem "Event". Ettől függetlenül írtam nekik, hogy ekkor meg ekkor mennénk fél órát.
Most 17-én is lesz egész nap "Public ride", de az idő szerintem nem lesz kedvező...
Rendezvényes napokról nem tudom írni. Sorry.
Sziasztok!
Pályázással kapcsolatban kérdezem tud valaki infót Slovakiaringről,hogy lehet regisztrálni kell-e előre fizetni,mikor vannak pályanapok? Köszönöm előre is a segítséget! A Hungaroring úgy látom idén nem kényeztet sűrűn minket pályanapokkal!
Lehet, ha a kaputól elmentetek volna egy 2m és felhívjátok a kontaktot, hogy be szeretnétek jelentkezni mostra, akkor 20perc múlva már gurulhattatok volna.
Tegnap jártunk az euro ring felé, de zárva volt... kijött egy szimpatikus srác hogy csak bejelentkezés útján lehet bemenni... ez most hogy van ez? Aztán beugrottunk kecsóra, na ott meg gokart nap volt
Június 12-én Pannónia ringre Fiala napra megy valaki Bp környékéről, vagy érintve Bp-et? itt a link a rendezvényhez
Én már befizettem, remélem az idő kegyes lesz hozzánk, nem úgy mint holnap , utiköltség felesben jobban hangzik, mint ha egyedül mennék.
Egy havernak volt ilyen sportcsoppere Suzukiba. Ránéz, azt mondja:
- Annyit azért tud, mint egy hétötvenes.
- Ne túlozz - mondom neki.
- Jó, de a haccázast megeszi!
Aztán annyira berágott, amiért minden motorozásnál várni kellett rá, hogy vett egy Hayabusát.
én egyszer voltam, akkor a "Public" volt és nem "Event". Ettől függetlenül írtam nekik, hogy ekkor meg ekkor mennénk fél órát.
Most 17-én is lesz egész nap "Public ride", de az idő szerintem nem lesz kedvező...
Rendezvényes napokról nem tudom írni. Sorry.