http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Hein Gericke Pro Sports Protektoros váll, könyök gerincvédővel. Szinte új, karcmentes állapotban! Le zipzározható kabát résszel méret probléma miatt! Olcsón eladó! 48eft kb 50 es méret!
nem a szereléssel van a problémám, akármit megcsinálok magamnak. sőt másnak is szívesen, némi ellenjuttatásért cserébe. A kérdés csak az olaj sűrűségére vonatkozott, de akkor megy bele majd kb gyári sűrűségű átlagos olaj aztán jó lesz az nekem.
Ismerek olyan embert aki a létező legolcsóbb 5W első villaolajjal 2:00 alatt megy a Pannoniaringen,és maga cseréli mindig.Nem bonyolult,bárki meg tudja csinálni aki tudja mennyi kell bele és látott már villáskulcsot.Már ha azzal nyílik a teteje.
A lényeg a gyakori csere,nem az hogy 10000.-be kerüljön litere.Minden olaj gázosodik,savasodik,vizesedik stb.,csak valamelyik lassabban.
Természetesen nem értek a futómű szereléshez ne higgy nekem.
A telókba évente illik az olajat cserélni még hobbi szintű pályázás esetén is. Ha szimeringet is kell cserélni huszon párezerből meg van az eleje (Bájó,Déczi,Zenith) amelyik szimpi. Ők már a racing olajat rakják bele.Hogy érzel e majd különbséget passz.Az biztos,hogy nem fog az öledbe pottyanni a 2:00
Jogom van hozzá?
ne is válaszolj,nem akarom tudni
Pedig mindenki tudja mi az a krova.
Kromofág és vazelin keveréke, főleg azokhoz a seggekhez használják, amit nem töröltek ki rendesen.
Mit kell engem állandóan lejáratnod?
Mi az a krova?
GPT köridőmérő eladó!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Hasonlít a pezsgősüvegre.
Hamar felejtesz.
Mit várhat az ember egy ilyen ..................?
ez ki volt?
Pontosan tudom hol van.
Lent Alsóbivalybasznád mellett.
Van valami probléma?
120/70 R17 14000 ft /5mm/
180/55 R17 Hátsó gumik 20000Ft /6mm/
Gumik 80% os!
30/815-3350
Hein Gericke Pro Sports Protektoros váll, könyök gerincvédővel. Szinte új, karcmentes állapotban! Le zipzározható kabát résszel méret probléma miatt! Olcsón eladó! 48eft kb 50 es méret!
A lényeg a gyakori csere,nem az hogy 10000.-be kerüljön litere.Minden olaj gázosodik,savasodik,vizesedik stb.,csak valamelyik lassabban.
Természetesen nem értek a futómű szereléshez ne higgy nekem.
vélemény?