Na mondjuk ez már igaz. Így megértem a licenc kiváltását. Ha más dolguk nincsen akkor legalább vegyék el azt amiért fizettél és nem adnak érte semmit.
"Már már" hős vagy a szememben!
miért van szükség licencre?azért drága kedves ddt500,hogy legyen mit bevonni ha megunva a mams szarakodását leszel olyan illegális,jogsértő,törvényenkivüli már már terrorista,hogy elindulsz egy VERSENYEN.azt persze nem a mamsz szervezi mert ő ilyet nem tesz,viszont cserében bevonja az engedélyed.mit vonna be ha nem lenne?érted már?
Én ebben a nem normális világban is simán és gondolkodás nélkül küldeném el a picsába akármelyiket.
Hatalmas "rálátásom" van a faszcibáló senkiházi semmittevő nagypofájú faszkalapok picsába való elküldésében.
Én csak annyit mondanék a MAMS-nak, hogy Magyarországon lassan nem lesz motorverseny, licences csoport nincsen. Tehát se versenyezni, se edzeni nem tudok itt. Akkor minek váltsak licencet?
Persze a válasz az lenne, hogy ne váltsak.
(Hozzátenném, hogy egy normális világban ha egy szövetség tagja ilyet mondana elhajtanák a picsába).
jobb elindulni egy megrendezett,bár szerintük illegális versenyen,mint nem indulni az általuk meg nem rendezetten. olyan kis okos vagyok.és van rálátásom.
én ugyan nem adtam el a motorbiciklimet,viszont már belepte a por.
Viszont azt a cigányt aki nem cigányként él azt nem utálom.
"Már már" hős vagy a szememben!
Hát mert jó magyar birka neveltetés miatt megteszed majd jövőre is sokan másokkal.
Hatalmas "rálátásom" van a faszcibáló senkiházi semmittevő nagypofájú faszkalapok picsába való elküldésében.
Persze a válasz az lenne, hogy ne váltsak.
(Hozzátenném, hogy egy normális világban ha egy szövetség tagja ilyet mondana elhajtanák a picsába).
én ugyan nem adtam el a motorbiciklimet,viszont már belepte a por.