lehet te vagy a legnagyobb hulye,mert nem látod hogy olyan a topik amilyen ma magyarországon a pályamotorozás.ha meg nem ezért lennél hulye akkor meg azért mert lehulyézted a másikat.hirtelen ennyi. hulye.
azon töröm a a bukom hogy ha idetéved egy tudatlan fejlödni vágyó aki tényleg kiváncsi valamire akkor sir vagy röhög?
Szerintem én attól lassultam be idén hogy gyakran olvasok itt....
megtanultál nagyot esni,nem mindegy.zuhanni sem értem hogy lehet ugy hogy a végén becsapodáskor meghalnak.az utolsó 2méterig zuhanok,onnan meg kigurulom.
TV2-őn most ment a riport, hogy tegnap egy ember eltörte a gerincét Kecsóringen. Páran (Papp Laci) nyilatkoznak majd mutatnak egy szürke 2002-es R1-et amint körözget. Lovasa alsó ruházata farmernadrág sportcipő!
A szombati Hungaroringes pályamotorozásról tud valaki bővebb Info-t adni? Csak az időbeosztást érem el a honlapon, semmi mást nem jelenít meg.
Kell előregisztrálni? ha igen akkor hol lehet megejteni? Mennyiért lehet pályázni?
Én szoktam. Semmi gondom nem volt vele. Na meg költségkímélő is. Sisakot is nyájlonszatyorból csináltam magamnak. 60-70db tescos zacsit összeragasztottam és egy kis üvegszálat ragasztottam rá. A gumit is meg szoktam futóztatni. Sőt a haverok leengedett használt oláját szoktam belerakni cserénél.
Így is körbemotoroztam mindenkit a H.Ringen. Én voltam a leggyorsabb. Bárkit megkérdezhetsz innen.
András ha foglalsz elteszi. Ők nem. Volt hogy megígérte a csaj aztán alig fértem be akkor is a kezdőbe, majd mikor firkált valaki akkor tett át a helyemre. Majd kitalálta hogy mindenképpen előre kell fizetni vagy nem biztos a hely, úgy viszont kimenni...... Pannónián tele szoktak lenni. Ezért nem is mentem azóta hozzájuk.
En valahogy nem latom az osszefuggest a ket dolog kozt.