Ez elég érdekes és elgondolkodtató hogy a Szlovákiaring-el egyből lelehet beszélni és meg is éri nekik ! Elmennek a picsába most már tényleg ! Igy lesz aztán nagy motorsport Magyarországon, meg sok néző és bevétel meg minden ! Ehhez csak gratulálni tudok a háttérkörülmények tudata nélkül is !
Joccakát !
Annyit mész amennyit akarsz (vagy inkább tudsz) Kezdőbe sz*r, hogy a pihenő időd is a pályázási időből megy el.....Amúgy nem kell senki után menni....szabad a pálya
Tájékoztatlak, hogy a Hungaroringen, 2012.08.30-09.02.-ra tervezett Alpok Adria, Országos Bajnokság és K2-RaR kupa futamai
a Hungaroring Zrt. rendezésében a rendező visszalépése miatt, elmarad.
A Hungaroring és a MAMS (elnök, sportszakmai alelnök, szakágvezető) hetek óta egyeztetett a Hungaroringgel a versenyről,
miután kiderült, hogy bizonytalan a verseny megrendezése.
A Hungaroring felkért egy egyesületet is rendezőnek, melyet a MAMS is támogatott.
A Hungaroring viszont a mai napig nem tudta egyértelmű információkkal ellátni az egyesületet,
ami alapján el lehet vállalni a sikeres és felelősségteljes megrendezést.
Ennek hiányában a tegnapi megbeszélés után (ahol jelen voltak a MAMS, a felkért egyesület és a Hungaroring képviselői) világossá vált,
hogy a verseny megtartása az egyesület részéről nem kivitelezhető.
A Hungaroring Zrt.-vel tegnap történt utolsó megbeszélésen azzal indokolták döntésüket, hogy gazdaságilag nem kifizetődő,
így nem rendezik meg a versenyeket.
A tegnapi megbeszélés után mivel a Hungaroring elállt a verseny rendezésétől ,
így a szakágvezetés a Szlovák ringgel egyeztetett és így az Alpok-Adria, OB, K2-RaR futam,
változatlan időpontban a Szlovákia ringen kerül várhatóan megrendezésre.
A verseny kiírását 1-2 napon belül megtaláljátok a MAMS honlapon:
Mivan-mivan-mivaaaaan?
Emútam 15! Nem ugatnáá ha itten ánál. Használok okxszit. Nincs egy pattanásom sem. Na jó van egy a seggemen de azt a csajod puszílgatja és már gyógyúl.
Szerintem a futóműre kár költeni. Az erő a lényeg. Menjen mint amit picsánrúgtak. Legyen benne power bőven. A fék sem olyan fontos. Abból nem lehet megélni.
Az erő legyen velünk.
De gyalogosan is kell a bűrgúnya? És ilyen esetben is van sebesség korlát a boxutcában? Ja, és előzni lehet a parkolóban? A boxban van kötelező ruházat?
szánalmas,de gondolom erre is van MAGYARÁZAT,lehet ezért vagyunk magyarok