Volt egy nö is a boxutca végén is aki fotozott,csinált is rólunk képeket.És azt monta hogy a www.hhk.hu n lesznek fent.De ott csak hornetesekröl van kép.
Láttam kint fényképészeket. Az egyik emberke egy új honda civiccel volt óriási objektívvel, egy szemüveges nő is ugyanilyennel futkározott.......kíváncsi vagyok hová lettek a képeik.
Sajnos nem nagyon volt időm rá, mert az 3. menet első 3 körében kollégámat videóztam és nem éppen abban a ritmusban ment mint amilyen az enyém, aztán meg pár kör után már le is intették a futamot épp mikor próbálgatni akartam a dolgokat. Én azzal szúrom el az én érzéseim szerint, hogy nagyok a féktávjaim, meg az íveim sem tökéletesek (persze ebben általában akadályoznak, én meg féltem a mocit így inkább nem megyek bele necces helyzetekbe, végül is nem verseny ez ), valamint a futóművemen állítanom kell, de majd kattintok vagy kettőt a hátsó alsó csavaron ahogy te mondtad...
Igen, láttam
Hirtelen nem tudtam hova tenni. féltettem, hogy a tanktáskák alatt kicsit megsínylené
De akár fel is vehetted volna, hiszen ebben a plexiben se láttál sokkal többet a pályából!
Voltam kint. 09.40 12.20. 16.00 órakkor mentem. Készítettem videót is talán holnap fel tudom húzni a gépre. Én parkoltam a WC mellett 15-16 óra között ott is feküdtem a félszinti lépcsőn. Az első menet nem jött össze, mert a második kör gumi bemelegítő után elkezdett esni az esső...... a második menet jó volt, elég jól mentem.....vagyis....jobban mentem meint a korábbi 4 pályanapon amire feljutottam. A 3. menet is jó lett volna, de szerintem nem 20 perc volt csak 15... . A futóművemen állítanom kell mert a hátulja nagyon cikk-cakkban jár mikor 200 fölöttről erősen fékezve pakolom vissza a sebességet. Szerintem nem nyúlik ki eléggé a hátsó lengővilla, valamint a gumim sem az igazi már lehet az is a baj. Remélem mindenki jól érezte magát...
Volt egy meglepetés is, mert haza indulás előtt vettem észre, hogy nincs meg a rendszámom. A bemondó sráchoz mentem segítségért aki a kezembe nyomta egyből az eléggé meghajlott-deformálódott rendzsámomat. KÖSZÖNET ANNAK AKI LEADTA . Szerintem valahol a körök alatt repült el mert másképp nem hajolhatott el ennyire. Hála Majors motoros barátomnak van már új rendszámtartóm így holnap fel is rakom.....
Ma egy feltűnően hangos motor volt a ringen. Egy barátommal oda is battyogtunk megnézni a kipuff típusát. Valami USA-s cucc volt. Elképzelhető hogy az volt a Te bringád?
Itt meg a 20-ai versenyről készült videóklip Nagyon sok videót töltöttek ma fel ezért pikpak lekerült az elsőoldalról, ezért linkelem be ide. Hátha van még olyan valaki aki érintett a témában és még nem látta.
Ki volt az az illető, aki odajött hozzám a pannonián kedden?(boxnál üldögéltem)
Sajnos nem nagyon volt időm rá, mert az 3. menet első 3 körében kollégámat videóztam és nem éppen abban a ritmusban ment mint amilyen az enyém, aztán meg pár kör után már le is intették a futamot épp mikor próbálgatni akartam a dolgokat. Én azzal szúrom el az én érzéseim szerint, hogy nagyok a féktávjaim, meg az íveim sem tökéletesek (persze ebben általában akadályoznak, én meg féltem a mocit így inkább nem megyek bele necces helyzetekbe, végül is nem verseny ez ), valamint a futóművemen állítanom kell, de majd kattintok vagy kettőt a hátsó alsó csavaron ahogy te mondtad...
Ma megpróbálom felrakni, végül is csak ki kell furkálni. Lefényképezem és estére felrakom a képet róla.
Jóccakát.
Hirtelen nem tudtam hova tenni. féltettem, hogy a tanktáskák alatt kicsit megsínylené
De akár fel is vehetted volna, hiszen ebben a plexiben se láttál sokkal többet a pályából!
Pohi kiprobáltad azt amiröl beszéltünk?
Majors köszi a szemüveget, üzentem a másikon.
Még jó, hogy ott "maradt" el!
Képet majd küldhetsz róla.
Volt egy meglepetés is, mert haza indulás előtt vettem észre, hogy nincs meg a rendszámom. A bemondó sráchoz mentem segítségért aki a kezembe nyomta egyből az eléggé meghajlott-deformálódott rendzsámomat. KÖSZÖNET ANNAK AKI LEADTA . Szerintem valahol a körök alatt repült el mert másképp nem hajolhatott el ennyire. Hála Majors motoros barátomnak van már új rendszámtartóm így holnap fel is rakom.....
A 15-i és a 20-i képek egyben innen tölthetők le: http://www.svmedia.hu/kepek/to...
(Ugyanide jönnek majd holnap a mai és a holnapi képek is.)
vannak képek kakucsról adj egy mail címet aztán holnap küldöm