ez nem ide tartozik de érdeklődöm. én a motoromat nem pályán fogom használni, vagyis ottis ki fogok járni vele, de legfőkképpen utakon. szerintetek érdemes bukogombáztatni? ismerősöm aztmondta, hogy nem biztos, hogy jo az mert megnyomhatja a blokkot, viszont szinte minden motoron látok már..
hát ha a képen láthato GSX-R-el voltál akkor lehet, hogy rajta vagy.. de nemsok videot csináltam, mert lemerült az aksi.. :( csak beugrottunk, mert mondták a szalonba, hogy ma lehet tesztelni motort.. jokor tudtuk meg miis. :S :( de ha meglesz a video felteszem
Sziasztok mindenki. Nyilvánosan is bocsi annak a két motorosnak akik előtt a célegyenesben kerekeztem .Nemtudtam hogy nem lehet de utólag felvilágosítottak úgyhogy többször nem kerekezek .Szerencsére nem lett baj belőle. Mégegyszer bocsi.
Remélem rajta vagyok. Arra gondolom nem emlékszel, hogy melyik csoportban filmeztél?
Egyébként rengeteg embert láttam videózni meg fényképezni úgy, hogy ezúton is kérem Őket, hogy tegyék közkincsé az anyagot.
http://kep.tar.hu/balusk8/5051...
ez voltam én,kicsit mozgalmas volt ez a verseny nekem,de végülis sokak segitségével tudtam indulni is.utolsó előtti rajtkocka,aztán utolsó előtti helyezés,de jót motoroztam
Egyébként rengeteg embert láttam videózni meg fényképezni úgy, hogy ezúton is kérem Őket, hogy tegyék közkincsé az anyagot.
biztos tul gyors voltam megint...
de észrevettem, főleg mikor nem volt beöltözve motorosnak
viszont ma dudáltam egy jó csajnak, fekete rav 4-ből integetett
gondolom ott is jó occsón lehet majd menni mint a Prília napon
nekem mindig lenne kedvem motorozni, csak a motoromnak nincs kedve mostanság
így tour de hring körtanyabájk volt nekem tegnap
azt már rajt volt
voltunk, csak nem tul sokan, sajnos. azt lattam, hogy valaki fenykepezett, de akkor nem "idevalosi" volt.
mostmár ez a motor marad,ugyhogy mostantól majd könnyebben megismersz:)
ez voltam én,kicsit mozgalmas volt ez a verseny nekem,de végülis sokak segitségével tudtam indulni is.utolsó előtti rajtkocka,aztán utolsó előtti helyezés,de jót motoroztam