Sziasztok!
Eladóvá vált a 750-es Gixer pályamotorom. 2006-os, 10e km-rel. power commander, sportkipufogó, keveset futott slick gumik, carbon deklivédők, Gilles sportkormány, kormánygátló, Wilbers gátló hátul, átszegecselt tárcsák elöl, fém fékcső. Papírok nélkül.
Képek vannak még a galériámban.
Irányár: 950e Ft
Érdeklődés esetén írjatok nyugodtan az adamaster 001 kukac gmail pont com címre.
Ha még nem mentél náluk,akkor automatice a kezdőbe tesznek,vagy legalábbis így szokták:)) Ha meg a helyszínen mégis kérdezik,hogy mész,őszintén meg kell mondani,hogy kezdő vagy,abból nem lehet baj
Jogos. Csak nem találtam semmi utalást, köridőt, akármit, hogy melyik csoport mit takar. De nem tudtam ellenállni, úgyhogy majd kerülgethetnek.
Viszont olyan rublikát nem láttam, hogy melyik csoportba akarok jelentkezni.
...van pár boltjuk.
bukogombahoz keresek finommenetes belso kulcsnyilasu csavart (M10x1.25x85), van valakinek infoja Bp.-en hol tudok venni?
Koszi!
Udv!
de az a 60 euros akcio akkor is egy erős bizonyiték arra hogy:
1) ausztriában is érződik a válság
2) nincsenek oda a Hungaroringért az osztrákok sem, a Pancsi ringet soha nem kell igy akciozni
kontaktoknál a magyar számot keresd alul
Eladóvá vált a 750-es Gixer pályamotorom. 2006-os, 10e km-rel. power commander, sportkipufogó, keveset futott slick gumik, carbon deklivédők, Gilles sportkormány, kormánygátló, Wilbers gátló hátul, átszegecselt tárcsák elöl, fém fékcső. Papírok nélkül.
Képek vannak még a galériámban.
Irányár: 950e Ft
Érdeklődés esetén írjatok nyugodtan az adamaster 001 kukac gmail pont com címre.
Üdv, Ádám
Békés megyéhez hol találok a legközelebb pályát? Ahogy nézegetem a fotókat, mindenkinek van talán elvétve a közelébe, csak errefele nincs.
Viszont olyan rublikát nem láttam, hogy melyik csoportba akarok jelentkezni.