Én használom. (tudom-tudom én lassú vagyok)
Stabilizálni lehet vele a bekormányzást,ha rálépsz a fékre picit.....hamarabb összeül a hátulja és segíti a hátsó kerék betapadását....szerintem...
De biztos lesz olyan aki ezt megcáfolja :D
Lehet volt már téma, de nem tudna valaki pár mondatot írni a hátó fék használatáról pályán? Én egy kicsit tartok tőle, mert nem érzem úgy a csizmában és okozhat azért meglepetéseket. Vagy valaki le tud mondjuk egy kanyart írni ringen, ahogy használja, hol és mikor, hogy érzi az erejét a féknek, hogy ne legyen baj stb...
Lehet ezt nem is lehet leírni,de azért próbálkozom...Idén kéne használni ha egyáltalán vannak jótékony hatásai:)
,ne félj apám az bitang forró gumit csinál....próbáltam egy párat,még a német endurance csapatnak is kint hagytam lucky melegítőjét...(ami pont GP volt)mikor SK ringen esős endurancet nyomtunk, de ez a legjobb...magasan!
Sziasztok.
Megérkeztek a Woodcraft ülésszivacsok. Van 30X30 cm-es 18mm vastag 6399 Ft-ért illetve modellspecifikus előre szabott verzió is 10499 Ft-ért.
Jó minőségű 3M ragasztóanyaggal a hátulján.
A legtöbb népszerűbb sportmotorhoz van raktáron.
Úgyszintén Magyarországon egyedül, verseny Vesrah Racing fékbetétek, szinte minden manapság használt versenymotorhoz kapható raktárról.
Stabilizálni lehet vele a bekormányzást,ha rálépsz a fékre picit.....hamarabb összeül a hátulja és segíti a hátsó kerék betapadását....szerintem...
De biztos lesz olyan aki ezt megcáfolja :D
Lehet volt már téma, de nem tudna valaki pár mondatot írni a hátó fék használatáról pályán? Én egy kicsit tartok tőle, mert nem érzem úgy a csizmában és okozhat azért meglepetéseket. Vagy valaki le tud mondjuk egy kanyart írni ringen, ahogy használja, hol és mikor, hogy érzi az erejét a féknek, hogy ne legyen baj stb...
Lehet ezt nem is lehet leírni,de azért próbálkozom...Idén kéne használni ha egyáltalán vannak jótékony hatásai:)
Köszi
Hol melyik versenyen indulsz majd?
Megérkeztek a Woodcraft ülésszivacsok. Van 30X30 cm-es 18mm vastag 6399 Ft-ért illetve modellspecifikus előre szabott verzió is 10499 Ft-ért.
Jó minőségű 3M ragasztóanyaggal a hátulján.
A legtöbb népszerűbb sportmotorhoz van raktáron.
Úgyszintén Magyarországon egyedül, verseny Vesrah Racing fékbetétek, szinte minden manapság használt versenymotorhoz kapható raktárról.
Keresek 1 első gumimelegítőt /hátsó van első le éget/ occó ért, bár az se gond ha hozzám vágja valaki
steelhorse motor kawasaki pécs
Ha, esetleg valakit érdekelne, van komplett első-hátsó kerekem yamaha R1-hez (2007/08 - RN19) pirelli SC2-es gumikkal.
Bocs az off-ért!