Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem a Kispataki is lábbal használta.
Én használom. (tudom-tudom én lassú vagyok)
Stabilizálni lehet vele a bekormányzást,ha rálépsz a fékre picit.....hamarabb összeül a hátulja és segíti a hátsó kerék betapadását....szerintem...
De biztos lesz olyan aki ezt megcáfolja :D
Általában a kuplung alá raknak egy kis kart amivel a hátsó féket használják. lábbal kicsit nehézkes a pontos adagolás.
Ne használd!
Sziasztok!

Lehet volt már téma, de nem tudna valaki pár mondatot írni a hátó fék használatáról pályán? Én egy kicsit tartok tőle, mert nem érzem úgy a csizmában és okozhat azért meglepetéseket. Vagy valaki le tud mondjuk egy kanyart írni ringen, ahogy használja, hol és mikor, hogy érzi az erejét a féknek, hogy ne legyen baj stb...
Lehet ezt nem is lehet leírni,de azért próbálkozom...Idén kéne használni ha egyáltalán vannak jótékony hatásai:)

Köszi
Ejjj mint a régi szép időkben,de szép is volt.Jó csaták voltak
Ég nem tudom, ahol van esélyem elverni a testvéredet! A csiliárd lóerős motorjával!
Látom készülsz Tomi!
Hol melyik versenyen indulsz majd?
Hali! Mennyi lenne a kerék tarcsakkal, gumi nélkül?
Arra az egy napra kölcsönadom az enyém
,ne félj apám az bitang forró gumit csinál....próbáltam egy párat,még a német endurance csapatnak is kint hagytam lucky melegítőjét...(ami pont GP volt)mikor SK ringen esős endurancet nyomtunk, de ez a legjobb...magasan!
A tuti már nálam van!
sose bánd...a GP az csak gumi langyosító...saját tapasztalat....
Hát remélem neked meg van!
Hát erről lecsúsztam, de azért köszi!
Elkelt a gumimelegítő.
Sziasztok.
Megérkeztek a Woodcraft ülésszivacsok. Van 30X30 cm-es 18mm vastag 6399 Ft-ért illetve modellspecifikus előre szabott verzió is 10499 Ft-ért.
Jó minőségű 3M ragasztóanyaggal a hátulján.
A legtöbb népszerűbb sportmotorhoz van raktáron.

Úgyszintén Magyarországon egyedül, verseny Vesrah Racing fékbetétek, szinte minden manapság használt versenymotorhoz kapható raktárról.
Vén Fakanál!
Szia nekem maradt egy eladó elsőm.GP digitális hőfok kijelzővel.Ha érdekel hívj megegyezünk.06-30-9921-328.
Ott van az árokban.
Előre is köszi!
Nekem elvileg van 1db első,mert nekem pont a hátsó égett le.Holnap megnézem.
Sziasztok!
Keresek 1 első gumimelegítőt /hátsó van első le éget/ occó ért, bár az se gond ha hozzám vágja valaki
Akrapovic slip on eladó!

steelhorse motor kawasaki pécs
Urak!
Ha, esetleg valakit érdekelne, van komplett első-hátsó kerekem yamaha R1-hez (2007/08 - RN19) pirelli SC2-es gumikkal.
Bocs az off-ért!