és ha jol emlékszem akkor a "meditácio"nem segített,cseppentő meg pont nem volt nálam....azt hiszem percek alatt pakoltam be a kocsiba,némely kelléket 4-5 méterről helyeztem be a kis vw hátuljába...mire ti bepakoltatok én addigra hazaértem pringről...azt hiszem szegény bucsi robi"bosszantott"fel......le akartam szállni a motorról a célegyenesben....hú de begörcsölt az agyam....de nevetséges voltam!
a mams elengedői mindneképp kell ha slovak licencet akarsz
akkoris ha soha nem volt magyarod
de tényleg egyszerübb a K2 nél, Kürti Pisti itt is szokott irni de mostanában nem láttam, hivd fel: 209616606
Van aki 54-et is tud menni és nem használja.
Véleményem szerint annyi mindenre kell figyelni,hogy összeálljon a gyors kör, tök felesleges bonyolítani még azzal is hogy a hátsó fékkel kísérletezel.
Párszor próbáltam használni mert nekem is mondták, hogy stabilizálhatom féktávon a hátulját. De nálam olyan pattogásba kezdett a hátsó kerék, hogy öröm volt nézni. Na nem nekem. De kétség kívűl van aki használja, de mint Tibi is mondta, 1.55-t lehet menni nélküle is.
De gyakorlás teszi a mestert.
A Dynojet most irt nekem, hogy van egy "hiba" a Kawasaki ZX-10R (2011-) Power Commander V-ben.
Le kell cserélni egy új verzióra a firmware-t.
Gondolom akitől vetted, az nem szólt.
Én meg gondoltam, szólok neked....
és ha jol emlékszem akkor a "meditácio"nem segített,cseppentő meg pont nem volt nálam....azt hiszem percek alatt pakoltam be a kocsiba,némely kelléket 4-5 méterről helyeztem be a kis vw hátuljába...mire ti bepakoltatok én addigra hazaértem pringről...azt hiszem szegény bucsi robi"bosszantott"fel......le akartam szállni a motorról a célegyenesben....hú de begörcsölt az agyam....de nevetséges voltam!
akkoris ha soha nem volt magyarod
de tényleg egyszerübb a K2 nél, Kürti Pisti itt is szokott irni de mostanában nem láttam, hivd fel: 209616606
Te kis szerénke.
Véleményem szerint annyi mindenre kell figyelni,hogy összeálljon a gyors kör, tök felesleges bonyolítani még azzal is hogy a hátsó fékkel kísérletezel.
Köszi a válaszokat!
De gyakorlás teszi a mestert.