A mams tanulhatnaaaaa? De mit? Ott csak teljesen képzett, hozzáértő, rálátással rendelkező csupa szív motorozást elősegítő ember van. Mint azt a jelenlegi állapotok is mutatják, nincs szükségük tanulásra!
(Amúgy lehet már tudni, hogy lesz e OB.?)
Ez a tót nyelv beszarás! "Szlovák Pohár"! MAMS tanulhatna önkritikát és szerénységet tőlük. Szerintem az OB sem kupáért megy, max csészéért, vagy stampóért...
jah..csak meggyűlöltem a felhajló kart mert a sok buzeráns kurva érdekesnek találta,hogy jééé ez felhajtható és olyan faszán kilazult hiába huztad meg.Akkor szerintem kell.nem alkudok mert tudom mennyi a matekja.
mondjuk ha neked kell és tényleg motorzni akarsz pályán,akkor neked oda adom mondjuk ingyé kistestvérem!de a 05 az a legrosszab időd legyen!ez capit bémeg!
Szia, jo tanacskent lehet hamarabb ossze lehet hozni 2013-ra mint ez evre, a szallasokkal van a baj majd nem minden le van foglalva a kovetkezore evre is ,es nem beszelve a komprol de a repulo se kulomb, elkapkodjak.En 2009 dec-ben (2010-re) szerveztem magunknak az utat es a repjegy meg volt de ami utana kovetkezett 3 het az volt durva,mar vissza is mentem a reptere ,hogy hogyan tudom eltolni az utat mert nincs szallas,de aztan 3 es fel het mulva lett ,szoval nem konnyu... bocs az off-ert.
(Amúgy lehet már tudni, hogy lesz e OB.?)