Szia Te elveszett projektmenager palánta! Megmondom neki, hogy bejött a tippje. Mikor mész raftingolni a Balázsékkal? Úgyhallom a motorozáshoz bátrabb vagy !
akartam Csillát hívni, hogy megköszönjem neki a tippet.. túl vagyok a történeten.. lassan majd lehet, hogy motorra is ülhetek.. bár idén már nem biztos.. "meglássuk"
Kedves Fórumozók! Kedves Mindenki! Ma volt egy szakági értekezlet ami a pályán motorozó illetve versenyző emberek jövőjéről szólt. Nem sokan voltunk jelen, de ami a legérdekesebb az talán az, hogy a 17 egyesületi vezetőböl sem jött el az összes. Úgy gondolom, hogy rosszul tették Ők is és a többi érdekelt is. Nem vettétek a fáradságot, hogy elgyertek és meghallgassátok a jövőbeni elképzeléseket vagy javaslatokkal rukkoljatok elő. Úgy gondolom, előbb utóbb de legalább is jövőre rá fogtok ébredni, hogy ez a kérdés minden pályán motorozni szerető embert érint. Tudom most sokan felhördültök, hogy Ki nem szarja le az OB.-t De higgyétek el minden pályázót érint a kérdés.Amennyiben esetleg mégis kváncsiak lennétek merre tart a szakág úgy Szeptember 11.-én este a Hungaroringen lesz még egy értekezlet. A pontos időt még nem tudom gondolom az utolsó verseny után. SonáJ
LX
LX
LX
LX
akartam Csillát hívni, hogy megköszönjem neki a tippet.. túl vagyok a történeten.. lassan majd lehet, hogy motorra is ülhetek.. bár idén már nem biztos.. "meglássuk"
LX
de kérd ki azért, az a biztos