nem tudom hozzád ki szólt jóember?!
ugy gondolom,hogy egy vélemény megirásához nemigen szügségeltetik a te jóváhagyásod,pláne,mivel nem terólad irtam.
a seggnyalásnak meg vajmi kevés értelme lenne,hiszen nem is ismerjük egymást.de amit irtál,az nem az én szegénységi bizonyitványom,hanem a te diplomád...maradjunk ennyiben...
Én is ezt kértem, igaz finomabban
Érthető fusztrácio, hiszen harmadik nap egy esés, 7 héttel a vásárlás után meg elreped egy dugo, persze hogy anyázik az ember.
Szerintem azóta átgondolta hogy esetleg ezekben nem én vagyok a hibás. Mindenestre szerintem is jegeljük a témát.
aki nem tudja a storyt a sved-szaszy kozti dologrol az ne szoljon bele.szerintem sved urnak lehet maskepp is nyalni a....segget pl vecezes utan........es ezzel minden jot mindenkinek
néha azt hiszem hogy rákattantál a gyorsulási versenyre:gyors kuplunghűtés....5-6000 közt akadozás...használd 10000 felett és hagyd a picsbe a kuplungot,,ne használd
miket tanulok az amcsi forumo........
gyorskötözővel megkötik a behuzott kupplungot és kinyitják az olajbeöntő nyilást igy sokkal gyorsabban hűl a kuplung.....
Persze hozhatsz Én úgy ismerem a pályát,hogy úgy is megyek 1.16-ot,hogy közbe lecserélek neked egy gumit (csak,hogy nehogy azt mond,hogy nem válaszolok)
Meg szeretném köszönni egy pályamotoros társunknak a segítségét aki Ecser előtt egy fehér szárnyaszegett madárkának eleséget adott és ezáltal újra repülhetett!
csak a gumiméret változtatásával "csal" a mérőegység.peresgumitrá osz haggyorsujjon.Mintha lomhának tűnne Neked az a 10 es ez nem Suz.A K mind kurva,sikíttatni kell
szerintem lezárult az ügy, 2 hete ott volt ő is a Slovakiaringen és kibirtuk egymástól 30 méterre volt a táborunk, igaz nem dumáltunk ugy mint régen, de szerintem belátta hogy nem átvágás volt hanem peches volt.
Ezért nem is akarom tovább boncolgatni az ügyet.
Olvastam a motoreladásos sztorit. Hát bakker, részvétem, hihetetlen ez az ember, bár ha a származását nézem, akkor már nem is annyira, sajna. Nemtom most mi a helyzet, de én azt mondom ne hagyd magad! 100%-ig igazad van, még túl korrekt is vagy, hogy felajánlottad, hogy beszállsz a vázjavításba, holott semmi közöd már a motorhoz, ő sara az egész ez egyértelmű! Szánalmas az az ember! Téged meg nehogy lehúzzanak! Minden épeszű ember neked ad igazad!
azt olvasom hogy a ZX10R 2011 a hátso kerékből, a TC speedsensorbol méri a sebességet és így bármilyen lánckereket teszek rá, a km óra nem csap be.
Meg tudja ezt valaki erősíteni?
Hivott Zoli is, elkepzelheto! :) Ha meg lesz nalad gumis gep...hmmm de akkor annyit fogsz gumizni, hogy nem lesz idod motorozni! :)
Vihetek plusz kereket is? :) Komolyan!
ugy gondolom,hogy egy vélemény megirásához nemigen szügségeltetik a te jóváhagyásod,pláne,mivel nem terólad irtam.
a seggnyalásnak meg vajmi kevés értelme lenne,hiszen nem is ismerjük egymást.de amit irtál,az nem az én szegénységi bizonyitványom,hanem a te diplomád...maradjunk ennyiben...
üdv!