Szia!
Nem nagyon akarok belepofázni a dologba, de Én 19.-re 6 névvel regeltem. A fele nem tudott eljönni, de helyette volt más jelentkező...
A lényeg az, hogy volt olyan haverom, akit N. Andrea néven regeltünk és ez semmilyen fennakadást nem eredményezett. Bár nem tudom az meggyire lényeges, hogy mi a 2.20 felettiben motoroztunk.
mivel nem nagyon leszek gépközelben holnap délutánig, ha mégis a névcserés megodást választanátok, akkor Huszti Gábor névre irassátok már át az egyik nevet lécci! előre köszi!
Üdv
Amúgy te véletlen nem a délelőtti lassú csoportban szoktál körözgetni? Mert mintha egy ilyen színű 750es gixert szoktam volna látni ilyesmi fehér/fekete szerkós sofőrrel. És saccra kb 2:15-2:18 körüli köröket szokott menni, de ez tényleg csak sacc abból kiindulva, hogy pár alkalommal ezelőtt mindig megelőzött pár mp-el körönként, legutóbb meg már nem nagyon.
helló! az részemről remek hír lenne, mivel pont oda akartam jelentkezni. Hogy csináljuk? Ott a helyszínen az illető nevével jelentkezzek, aki lemondja (ha lemondja), vagy irassuk át az én nevemre holnap? Köszi, hogy szóltál!
a legtöbb kanyarban nem is mész a belső rázokő közelébe, azaz csinálsz vagy 50 méterrel hosszab pályát igy magadnak
ráadásul soxor ezért belülről előznek meg pont kanyarbemenetkor
kicsit talán korán fékezel a cél végén
Sajnos lemaradtam a pénteki H.ring nyíltnap regisztrációról, pedig 20-án jelentkeztem, igaz emailben, úgy tűnik hiba volt.:(
Ha valaki esetleg nem tudna elmenni, megköszönném, ha jelezné nekem, és átiratnánk helyette engem! Előre is köszi, ha lesz ilyen ember!
Keyless Race Gas Cap
Include High quality rubber seal
Made of ultra-light CNC machined billet aluminum
Material : 6061-T6 Aluminum Alloy
Hard Anodized
Easy instal
Color : Black
Fits the following Kawasaki models:
ZX-14 (2006-2008)
ZZR1200 (2002-2005)
ZRX1200R (2001-2005)
Z1000 (2003-2008)
ZX-10R (2004-2005)
ZX-9R (2000-2003)
ZX-6RR (2003-2006)
ZX-6R (2000-2008)
636 (2003-2006)
ZZR600 (2005-2007)
650R/ER-6 (2006-2008)
ZX1100 (1995 & up)
ZX10R 2011-
hogy ezenkivűl más modellekhez is jó-e azt nem tudom csak sejtem hogy pl suzukira is fel lehet tenni
Nem nagyon akarok belepofázni a dologba, de Én 19.-re 6 névvel regeltem. A fele nem tudott eljönni, de helyette volt más jelentkező...
A lényeg az, hogy volt olyan haverom, akit N. Andrea néven regeltünk és ez semmilyen fennakadást nem eredményezett. Bár nem tudom az meggyire lényeges, hogy mi a 2.20 felettiben motoroztunk.
Üdv
amúgy köszi a jó tanácsot, megfogadom!
úgy néz ki nálunk két pajtás nem tud eljönni, így a délelőtti gyors csoportban felszabadul 2 hely.
Az árát inkább nem írnám...
Azért mondjuk 11:00-nál a csávó megérkezik rendesen.
Többit e-mailben: legzepp@gmail.com
ráadásul soxor ezért belülről előznek meg pont kanyarbemenetkor
kicsit talán korán fékezel a cél végén
Építő jellegű hozzászólásokat várok!
Hungaroring
Ha valaki esetleg nem tudna elmenni, megköszönném, ha jelezné nekem, és átiratnánk helyette engem! Előre is köszi, ha lesz ilyen ember!