Igen megyek. Idén sajnos elöszőr megyek fel a Hringre, eddig csak kakucs és kecskemét volt meg párszor. Megyek most is, meg a Lime Party-ra is megyek, illetve szeptemberben is szeretnék pályázni. Nemrég kostóltam bele és szeretnék fejlődni. Én bács megyéből megyek.
Sajnos Magyarorszagon hianyzik a professzionalitas minden hasonlo rendezvenyen,ez mar kezdodik a szervezesnel,es kiseri a vegletekig vegig.ilyen rendezvenyeket mas Europai orszagokban profin letudnak bonyolitani. ami erhetetlen h miert nem versenyzesben jartas,hozzaerto, profi SZAKemberekre bizzak a hasonlo rendezvenyek lebonyolitasat.
Magyarorszagon jol szervezett palyanapokat kellene szervezni(lenyegesen tobbet),es biztositani a fiatalok,versenyzok,reszere a a megfelelo lebonyolitasat.Magyarorzsagnak erre szuksege lenne,plussz meg több palyamotorozasi kepzesnek,technikiai treningeknek,elerhetö aron.
Morgen!
Most kaptam az infót, hogy a 19.-én rendezett nyílt napon a délutáni 2.20-feletti csoport egyben megy 90 percet. 16:25 -17:50-ig ... ez idő alatt akkor jössz le, meg mész fel amikor akarsz
Magyarorszagon jol szervezett palyanapokat kellene szervezni(lenyegesen tobbet),es biztositani a fiatalok,versenyzok,reszere a a megfelelo lebonyolitasat.Magyarorzsagnak erre szuksege lenne,plussz meg több palyamotorozasi kepzesnek,technikiai treningeknek,elerhetö aron.
Reggel 9-kor még volt
hívjad őket telefonon
Pizza és Rékási Szabi
Most kaptam az infót, hogy a 19.-én rendezett nyílt napon a délutáni 2.20-feletti csoport egyben megy 90 percet. 16:25 -17:50-ig ... ez idő alatt akkor jössz le, meg mész fel amikor akarsz