Én a Kawákról hallottam sok "rosszat", a szokásos szöveg: "agyon vannak hajtva", stb...
Szerintem Kawát ne vegyél, se 400-ast, se 250-est. (ilyet akartam venni én is tavaly, de lebeszéltek... )
A 125-ös talán jó lenne, de nem lenne jó kisebb motorra ülni, mint amin most vagy bár ha a mostanival keveset mentél, taln nem érzed a ccm csökkenést
Én a helyedben vennék valami használt 125-250es gépet, kezdetek jó lenne.
De vannak itt ügyes pályázók, majd úgy is segítenek
Kezdő motoros vagyok, a jogsim még csak félúton.
Tavaly vettem egy 250-es gixert, de állandóan csak a baj van vele, akárhányszor mennék vele motorozni, valami új bajt kreál magának, már nagyon unom, mert így tulajdonképpen borzalmasan minimális a motoros tudásom. Lassan vége a nyárnak és a motorom most sem jó.
Sajnos egyszer az Euroringen bukni is sikerült vele, a féke sem valami jó, és a vadiúj Metzeler Roadtec gumiaimat is csak szidták pályára, de ilyen kis méretben kevés gumi van.
A közút nem igazán vonz, szeretnék pályán motorozni.
Kicsi vagyok 160 cm ezért még a kis gixert is le kelett ültetni, hogy lerjen róla a lábam.
Úgy gondoltam ezzel a motorral rutint szerzek, és jövőre lecserélem, lehet, hogy ez lesz, de egyszerűen annyi a baj vele, hogy kezdem feladni a harcot vele.
Tudnátok tanácsot adni, hogy ha esetleg lecsérélném a motort, milyen motor lenne nekem jó?
Amit eddig tanácsoltak ismerősök: Aprilia 125, ill. Kawa zxr400....
az a baj, hogy mi - pályahasználók - jól látjuk a helyzetet, egyet is értünk a megalapozott érvek és ellenérvek alapján, ezért nincs további vitának helye és alapja...
de
az a baj, hogy a szervezők mintha meg sem próbálnának tenni az ellen, hogy jobb legyen..
Jajjajjjj!
K6? Én meg még ezzel az öreg K4el megyek.... :(
Akkor jó lesz felkötnöm a gatyát!
Ne mondj ilyet hogy első 5...
Neked harcolni kell a dobogóért!
ááá, dehogy cseréltem. a barátnőm fotózott többnyire. képzeld vettem egy gixxer1000K6-ot. sajnos a "régi" gépem nagyon ropi lett, úgyhogy nem álltam neki kalapálgatni.
ha jól emléxem, akkor a rijekai pálya amúgy is nagyon megy neked. nekem a cél, hogy az első 5-ben legyek.
a legjobbakat.
Soha nem lesz megfelelően szétbontva a pályamotorozás, mert akkor egész nap kb 1 órát lehetne menni csoportonként. Sajnos, mindig kerülnek lassú motorosok a gyors csoportba és fordítva.
Mi van felcserélted a gixert fényképezőgépre? vagy ez az új hobbid?
mi van veled? gép hogy áll? rijekára nagyon gyúrok, remélem Te is!
matematikai esélyem még van a bajnokságra...
nem adom fel!
a gyorsakat zavarhatja a lassútempós és viszont.. én is füldugóhasználaton gondolkodom, mert volt pár alkalom, hogy a szarás kerülgetett, mikor utolért egy gyorsanmozgó objektum, erős hangorkán kiséretében
tegnap óta ezt feszegetjük, hogy amíg szabályozva nincsen a tudáshoz mérve a pályahasználat, addig se vége se hossza ennek a vitának, a lassú félnek meg úgyannyira igaza van, mint a gyorsnak
Félreértettél messze nem vagyok pályamenő, inkább szorgos hobbimotoros . Csak azért szóltam, mert vicces ahogy problémázol a lassú motorosokon. Eddig minden előzésemet sikeresen megoldottam, bármilyen váratlan szituációban. A gyorsabb ki tud kerülni, én meg vagy előzök, vagy megvárom amíg előzhetek. A lassú csoportban májerkedőket én is rühellem, át kell menni a gyorsba és ott meg lehet mutatni ...
Szerintem Kawát ne vegyél, se 400-ast, se 250-est. (ilyet akartam venni én is tavaly, de lebeszéltek... )
A 125-ös talán jó lenne, de nem lenne jó kisebb motorra ülni, mint amin most vagy bár ha a mostanival keveset mentél, taln nem érzed a ccm csökkenést
Én a helyedben vennék valami használt 125-250es gépet, kezdetek jó lenne.
De vannak itt ügyes pályázók, majd úgy is segítenek
"A közút nem igazán vonz, szeretnék pályán motorozni."
Kezdő motoros vagyok, a jogsim még csak félúton.
Tavaly vettem egy 250-es gixert, de állandóan csak a baj van vele, akárhányszor mennék vele motorozni, valami új bajt kreál magának, már nagyon unom, mert így tulajdonképpen borzalmasan minimális a motoros tudásom. Lassan vége a nyárnak és a motorom most sem jó.
Sajnos egyszer az Euroringen bukni is sikerült vele, a féke sem valami jó, és a vadiúj Metzeler Roadtec gumiaimat is csak szidták pályára, de ilyen kis méretben kevés gumi van.
A közút nem igazán vonz, szeretnék pályán motorozni.
Kicsi vagyok 160 cm ezért még a kis gixert is le kelett ültetni, hogy lerjen róla a lábam.
Úgy gondoltam ezzel a motorral rutint szerzek, és jövőre lecserélem, lehet, hogy ez lesz, de egyszerűen annyi a baj vele, hogy kezdem feladni a harcot vele.
Tudnátok tanácsot adni, hogy ha esetleg lecsérélném a motort, milyen motor lenne nekem jó?
Amit eddig tanácsoltak ismerősök: Aprilia 125, ill. Kawa zxr400....
az a baj, hogy mi - pályahasználók - jól látjuk a helyzetet, egyet is értünk a megalapozott érvek és ellenérvek alapján, ezért nincs további vitának helye és alapja...
de
az a baj, hogy a szervezők mintha meg sem próbálnának tenni az ellen, hogy jobb legyen..
hol vagyok még a négy liter viztől ?
K6? Én meg még ezzel az öreg K4el megyek.... :(
Akkor jó lesz felkötnöm a gatyát!
Ne mondj ilyet hogy első 5...
Neked harcolni kell a dobogóért!
Köszi előre is!
ááá, dehogy cseréltem. a barátnőm fotózott többnyire. képzeld vettem egy gixxer1000K6-ot. sajnos a "régi" gépem nagyon ropi lett, úgyhogy nem álltam neki kalapálgatni.
ha jól emléxem, akkor a rijekai pálya amúgy is nagyon megy neked. nekem a cél, hogy az első 5-ben legyek.
a legjobbakat.
Örülnék pár képnek ha lenne
Soha nem lesz megfelelően szétbontva a pályamotorozás, mert akkor egész nap kb 1 órát lehetne menni csoportonként. Sajnos, mindig kerülnek lassú motorosok a gyors csoportba és fordítva.
Mi van felcserélted a gixert fényképezőgépre? vagy ez az új hobbid?
mi van veled? gép hogy áll? rijekára nagyon gyúrok, remélem Te is!
matematikai esélyem még van a bajnokságra...
nem adom fel!
mellesleg szeretnék pringre menni, ha vki trailerrel megy le és van egy szabad állása, akkor csatlakoznék. és persze beszállok a költségekbe.
tegnap óta ezt feszegetjük, hogy amíg szabályozva nincsen a tudáshoz mérve a pályahasználat, addig se vége se hossza ennek a vitának, a lassú félnek meg úgyannyira igaza van, mint a gyorsnak
nekem kell még vizet innom.
de nem problémáztam, csak a forgalmi akadályokról beszéltünk.
nagyon jól ment.