Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kinek a szervezésében, milyen feltételekkel?
Gyere pénteken a ringre!Kimondottan utcai motorosoknak lesz lehetőség mocizni.
Ez nem jó hír. Ezzel az utca embere előtt teljesen bezárult a h.ring kapuja :(
nekem ugy tünik nem lesz
Még túlóráznak is!:)
Napvilágot láttak már mindenféle hírek a motoros nyílt napokat illetően, de a Mersz esti motorozásokkal mi a helyzet? Lesz még ilyen vagy ehhez hasonló lehetőség utcai motorosok részére?
Kérdezlek téged, aki a legjobban informált mostanában! :)

Üdv Gyalu
imádom itt ezt az aktiv bandát
ez is bizonyiték arra hogy a magyarok milyen szorgalmasan és megszállottan kihasználják a munkaidőt és nem fecsérelik a munkaadó drága hálozati idejét.....
75 a használt, 99 az új de erősen alkuképes
Linkeltem az apróhirdetést!
küldj képet , méret, és ár,- e-mail
Sziasztok!

Bár tudom, hogy a hirdetéseknek elsősorban az apróban a helye, de tapasztalatból tudom, hogy ARAI RX-7 Corsair sisak ritkán bukkan fel jó áron, nekem meg rögtön kettő is van, ami pályamotorosoknak ideális választás.
Bocs mégegyszer ha bárki tolakodónak tartott volna!
Dér Zoli, alias Cimbee este 7-től a Motoroshang cimű rádiostudioban lesz hallhato,
itt tudod őt hallgatni: www.motoroshang.hu
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni.GSXR K5 1000-be ki milyen olajat használ pályára?
Esetleg 4T 10W40 MOTUL 300V FACTORY LINE vagy Repsol 10W50 full sintetic.A Castrolban már nem bízok mert sok a gagyi!
Előre is köszi!
http://fekezzrovidebbet.blog.h..." target="_blank">Ekkora kihívás lesz a 2 uj pályán versenyezni
@Kigyó abban volt szöveg is ahol mindkét verziot taglaltam ezért nem tudtam hogy te csak a képeket ismered fel és a betüket nem :)

@Koca, ha jobban megnézed a rajz szerinti a pálya tényleg 3 hiddal kevesebb, de az irányt tuti nem lehet tartani mert a pálya felén ellenkező irányban fogunk menni akár melyik irányban startolunk.
de az tény hogy nagon okosan megcsinálták mert igy a majdnem 4 km es pályával sem kell végülis szégyenkezniük, ráadáasul a nagypálya is járható két irányból, igy tényleg uj pályákat kapunk.
Mindenestre ez eddig csak 3 szavazat, egyet még kaptam a körlevélre is, de az ugyis csak 4.
ja én is szavazok a változásra mert már túl jó vagyok a hagyományos nyomvonalon :)
2003 R1 És Gixxer 1000 K6 pályamotorok eladók. 30/351-0610
Gábor, ez egyszer nem én voltam a béna... A te hozzászólásodra reagáltam, melybe mutatsz egy vonalvezetést. Na azt! Mindegy melyik irány.
Három híddal kevesebb! Máris lájkoltam!
Az irány azért nem baj, ha marad, nem akarok eltévedni.
te is kezdő forumozó vagy látom
a rövidebb technikást vagy a nagypályát forditott iránnyal?
Én is szívesen kipróbálnám ezt a verziót.
Inkább a technikáson.
pontossabban lécci
a forditott nyomvonalaon vagy a technikás nyomvonalon?
Svéd!
Rajta vagyok az új vonalvezetésen.
Először is keresek egy névtelen hódolót aki küldött nekem 440-et felado és megjegyzés nélkül.

Aztán néhány részlet még a többnaposokhoz:

A 3 napos Slovakiaringre foglaltam 3 csillagos hotelt külső belső medencékkel, török saunával és vacsorával reggelivel 60 euróért a kétágyast. Free wifi internet. Ez annyira brutál jó ár hogy érdemes akkor is csütörtök estétől ott lenni ha csak szombat vasárnap akarsz pályázni.

A 2 napos Brnora is lefoglaltam a szokásos hotelt ott is megkaptam egy super árat ami 45 euro kétágyas szobára reggelivel. Ott is van medence meg Jacuzzi, free wifi.

A boxokról: a boxot mindig a pályázás előtti estétől legkésőbb 19.00 órától megkaphatjuk, tehát már be lehet előző este pakolni és erre az éjszakára nincs felár.

A Slovakiaringes boxokba maximum 6 motor fér el nappal, Brnoi boxban kb 15 motor fér el nappal. éjszakára mégtöbb.

Az alábbi listákon nem találjátok az egynapos Slovakiaringes Moto Cup dátumot ami junius 27 lesz. Ennek az az oka hogy senki nem fizette még be, pedig előre fizetésnél csak 90 és nem 110 euro a nap. Ezzel a sorozattal kapcsolatban lenne egy érdekes közvélemény kutatásom: Lehetőséget kaptam hogy választhassunk egy másik vonalvezetést ami jóval rövidebb de nagyon technikás pályát jelentene. Egyelőre ezt elutasitottam viszont megtudtam hogy választhatunk forditott irányt is valamelyik Moto Cup dátumra. A pályát direkt ugy terveztették hogy mindkét irányból motorozható legyen és a bukózonák is úgy lettek kialaítva. Ez az ötlet tetszik nekem, hiszen egy megforditott menetiránnyal egy teljesen uj pályát kapnánk, amit mindenkinek ujra kell tanulni és semmi előnye nincs olyanoknak mint én aki többször voltam ott.

Persze nincs kizárva hogy sok 600-as ember sokkal jobban járna a technikás vonalvezetéssel is, ugy is majdnem 4 km-es a pálya és akkor lényegesen kevesebb előnyük lenne az ezreseknek.

Ezekre a kérdésekre szeretnék feedback-et kapni, sajnos nem találtam onboard videot a forditott irányról de biztos izgalmas lehet. Ime a röviditett majdnem 4 km-es technikás vonalvezetés, lásd a képen
Mindenesetre véssétek fejbe az alábbi Moto Cup hétfőket.
Junius 27
Augusztus 1
Augusztus 29
September 19

És akkor a befizetettek listáját az alábbiak szerint leadtam:
slovakiaring: junius 3-4-5
snake Péntek-szombat-vasárnap + 3h endurance + 600-as verseny Yamaha 2006 YZF-R6R
Karesz szombat-vasárnap BMW S1000RR
matocsi szombat, vasárnap Ducati
bencsik Suzuki GSX-R L1
Tringel szombat-vasárnap. 120 EUR a box, Suzuki GSX-R 750 K6
Bereczki_Gábor szombat, vasárnap GSX-R750
Koca 3 nap, hotel, 1 á. szoba GSX-R 750
gyuricza 3 nap motorozás. Hotel május 2-tól május 5. reggel-ig 2 kétágyas szoba. suzuki gsx-r 600 K7
Sanya 3nap, hotel, verseny, box, mennyi a box? Akar valaki még jönni a mi boxunkba? Yamaha R6R (2006)
Donkó 3nap, hotel, verseny, box, mennyi a box? Akar valaki még jönni a mi boxunkba? Yamaha R1 (2007)
Csabcsi 3motorozás+2szállás R6
Svéd zx10r

Hungaroring juni 24-26
Svéd Endurancra kitartó csapattársakat keresek zx10r
VIK-001 Péntek '99 R6
fukeneh Péntek, Szombat GSXR 1000
Julian Péntek, Szombat Honda CBR 600 rr
Moszkvics Péntek Suzuki Gsxr 1000 k3
matocsi péntek-szombat Ducati
Koca GSX-R 750
Cunigixer péntek Suzuki Gsx-R 1000 K4
Jerry Péntek CBR 1000RR