Régebben láttam, hogy sokan használtok RaceChrono programot telefonon köridőmérésre, meg adatok elemzésére.
Van itt esetleg olyan aki iPhone-t és azon belül ezt a programot használja ugyan ilyen célokra? Dynolicious
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
akkor asszem írok egy-két mailt és meglátjuk melyik ajánlat lesz pénztárca kímélő mert hát a válság miatt a gazdasági bizottságon is nehezebb mindent átverni .
Nekem van egy K9 1000-es lötyögösre átszegecselt OEM tárcsám fél milivel vastagabb is mint ami a 750/600-akon van ráadásul a k6-hoz képest át is van dolgozva gyárilag (több szegecs és maszivabb kiképzés)
gsxr k6 750-re első féktárcsákat keresek, mi az amit ajánlanátok, vagy vegyek megint gyárit? a jobb oldalin a szegecsek kikoptak és kotyogni kezdett érdemes javíttatni? bár inkább valami hullámosat néznék mert folyton elmelegszik a fékem a ringen és ezen a Brian féle fékhűtő sem segített. bár lehet azért mert az egyik le is tört .
ok azt teszek bele a legközelebbi olajcserénél. Nem várok vele csak 3ezret és lecserélem. De ha már itt tartunk ha valakinek van 1000rr-je és átalakitáshoz vagy utcára is akár van egy elado sötét bubis plexim elado uj. Csak nekem nem kell van narancs rajta olcson odaadnám ...
Alapból egy ngy teljesítményű 1000-es, pörgős motorhoz nem is értem ki mondja, h elég 40-es. Ha baszod neki, akkor meg főleg.
300V-t rakj bele, nekem az vált be leginkább. Vagy tapasztald ki, de úgyis a Motulnál maradsz...
olajban semmi nem szentírás..ha rám hallgatsz nem hallgatsz senkire...mindenki kitapasztalja mi a jó...minden motor mást szeret...de ezek a jelek.hangos fokozatkapcsolás..csúszó,nem kiemelő vagy tapadó kuplung..mind annak a jele hogy az nem odavaló..olyantól kérj inkább tanácsot aki ugyanilyen motort használ..az többet ér.
Az pedig a hig olajnak köszönhetö ugye? Mert eddig semmi ilyen nem volt. Az a qva...kib...ott... ,miért nem kérdeztem meg itt hamarabb...... Azt mondták ó hát 10w40kell bele az az elöirás nem kell sűrűbb ... aztán tessék hangos meg minden. Felhivom a szerelö gyereket mi volt a válasz.: / akkó rakjá bele sűrűbett/ hát köszi..
Régebben láttam, hogy sokan használtok RaceChrono programot telefonon köridőmérésre, meg adatok elemzésére.
Van itt esetleg olyan aki iPhone-t és azon belül ezt a programot használja ugyan ilyen célokra?
Dynolicious
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?