Anno gondolkodtam én is hogy beiratkozok a MAMIba de sajna nem igy hozta az élet . Szép dolog a motorozás szerelés építés szépítés de ugy éreztem ebből jelenleg magyarországon nem lehet megélni , családot eltartani . Bar ugy vagyok vele barki bármilyen jo szakember azért nem ugy viszonyol senki más "lovához" mint a sajátjához. Tisztelet a kivételnek!
Szia Svéd !
Mi még nem beszéltünk, de amit leírtál az nagyon tetszik. Régóta figyelem a pályázási fórumot és a blogot is. Tetszene az a rendszer, hogy lenne aki tanítson pályán motorozni újoncokat. Én tavaly kezdtem pályára feljárogatni. Megszerettem, biztonságosnak tartom. Eleinte Kecskemétre mentünk haverral, neki 1000-es gixxere van, nekem z750. Később a Kakucsringre merészkedtünk fel. Kecsón sok haver van, ők oktattak, ki így, ki úgy. Kakucson már a Tesztmotor és a Fastride csapattól kaptunk segítséget. Később én felmentem a Hringre is a Lime Party és a Kawa nap keretében, de szinte kovályogtam a pályán, túl nagy, túl gyors. Lassú csoportnál gyorsabb voltam, gyorsnál lassabb :) Ezért nem megyek fizetős napokra, hogy ne kerülgessen engem senki, nem önimádat miatt, vagy bénázás miatt, inkább csak mert úgy érzi az ember, hogy aggat... Viszont úgy nincs fejlődés sem. Viszont a Te elképzelésed nagyon jó, többször mondtam már másoknak is hogy kell egy olyan, hogy pályamotorozás-oktatás. Chrobák Jani csinálta tavaly az e-ringen is, el is akartunk menni haverral, de későn tudtuk meg, és kifutottunk a szezonból :(. Szóval az elgondolás szerintem nagyon jó, és ha kell és tudok, akkor szívesen segítek benne. Úgy tudom, hogy Angliában is így működik ez a dolog, van instruktor, meg van több csapat, nem csak lassú és gyors. Ha ki lehetne alakítani egy olyan rendszert, hogy tanulóoktatás, akkor hamarabb kiperkálna több motoros egy H-ringes, Pringes napot, mivel a fejlődés látható-mérhető lenne. Tanulni lehetne nemcsak a ringen, de a boxokban is a többiektől. Remélem megoldódik ez a probléma is.
Szia
azok a hosszú csavarokon mozog az egész nyereg....igaz csak pár tized millimétert, de mozog....
- az egyik oldalon rátolja a fékpofát
- a másik oldalon a nyereggel együtt, rá húzza
3 vagy 4 lakásos rendszert keresek, a vagy a meglévő javitását