a jeladó úgyis a pálya szélén lesz így elfér oda szinte bármilyen akksi, bár amit először szereztem hozzá az pont felment a korlát szélére a célegyenesben. majd lesz vhogy most is, max körbe powertape-ezem.
egyébbként teljesen mindegy milyen aksi csak 12 voltos legyen 2Ah-3000...Ah-ig minden jó... robogó-speed-autó-teher autó-hajó mind megteszi csak hely legyen ahol elfér...
Szuper egy nap volt! Hálás köszönet Csabinak a szervezésért, és külön köszönöm Totya, és PáZy csapatának, hogy messziről eljöttek sokadmagukkal!
Remélem, hamarosan én is pályára tudok lépni!
I. GéPéSZ Motoros Nap - sikeresen lezárult: nyereményekkel, ajándékokkal, baleset nélkül!
Köszöm minden motoros barátunknak a részvételt!
Remélem jól éreztétek magatokat!?
Az amatőr és improvizatív szervezés ellenére egész profinak nézett ki a dolog. Szerintem szuper nap volt!
Mi még úton vagyunk hazafelé és menet közben értékeljük, összegezzük a történteket. A fényképeket pár napon belül feltöltöm. Ha valakinek szintén van pár fényképe, vagy videófelvétele, kérem ossza meg velünk!
had legyek az első aki írásban is megköszöni a szuper szervezést, reméljük több ilyen motoros napon vehetünk részt, külön dícséretes hogy saját erőforrásaitokat felhasználva szerveztétek a motoros napot és osztottatok ajándékokat és érmeket! Mégegyszer köszönöm!
nem tudja valaki a szayerg féle köridőmérő jeladójához milyen akksi kell ? nem találom a leírást és holnap nyíltnap az akksit pedig nem találom.
köszönöm
Várunk benneteket!
Remélem, hamarosan én is pályára tudok lépni!
Köszöm minden motoros barátunknak a részvételt!
Remélem jól éreztétek magatokat!?
Az amatőr és improvizatív szervezés ellenére egész profinak nézett ki a dolog. Szerintem szuper nap volt!
Mi még úton vagyunk hazafelé és menet közben értékeljük, összegezzük a történteket. A fényképeket pár napon belül feltöltöm. Ha valakinek szintén van pár fényképe, vagy videófelvétele, kérem ossza meg velünk!
Üdvözlettel, GéPéSZ Motorosok / Apapali, Limit Joci, K6Csabi
www.gepeszmotorosok.hu
gepeszmotorosok@gmail.com
Jobbulást kolléga!
Sajnos nem, mert a biztosító bebuzult. De meglesz az a pénz!