valaki próbált közületek 16 mm es radiális brembot?
az érdekelne mennyire adagolható az a fék?mert ugy tudom leginkább horgonyhoz hasonlít,,az meg nem kő.
segitségeteket kérném! most készülök venni egy 2007es yamaha r6r-t már nagyon sok motort megnéztem kiprobáltam és rá esne a választás! elég nagy darab vagyok 183magas és 103kg de azért szeretnék 600ast mert erőben pont elég és a versenytársak közül is ez ragadta el a tetszésem! szeretnék pályára és utcára is használni viszont a kérdés a következő hogy tudom hogy nem kaphatok olyan v álaszt hogy persze tök jo de azért kényelmes lehet már amennyire kényelmes lehet egy sportmotor az én testalkatomhoz hogy leutazni vele 3-400km ert addigra elhal e a kezem lábam:D szoval nem várok el olyat amit tudom hogy lehetetlen csakhát van e itt hasonlo testalkattal r6tulaj! mennyit eszik a gép normál és pálya használattal? és hogy van e jellegzetes hibája a gépnek! előre is köszönöm válaszotokat ami persze nem rendit el attol hogy megvegyem a gépet
A BMW-nél is visszahívták a motorokat? Erről nem hallottam. Szerintem nem mindegy, hogy a 0km-es vagy alig futott hibátlan motorod helyett kapsz egy újat (Kawasaki), vagy felrobban alattad a moci és adnak helyette egy újat. (BMW).
az érdekelne mennyire adagolható az a fék?mert ugy tudom leginkább horgonyhoz hasonlít,,az meg nem kő.