Ma untam magam egy kicsit. Kimentem a ringre és levertem a lakatot. Mentem pár bemelegítő kört. Utána odahúztam neki és gurultam pár 56-57-et. Na gondoltam jó kezdés folytassuk, de előtte beállítottam a guminyomást, mert úgy éreztem kicsit mászik az eleje a hátulja meg még annál is szarabb volt. Jól gondoltam, hogy ez lesz a hiba, mert elöl 1.2 hátul meg csak 0.8 volt.(így nem is csoda, hogy nem tudtam gyorsabban menni )
Na nem is volt gond a továbbiakban. Mentem mint a távirat. De sajnos mikor az 53-as köröknél jártam vége lett a guminak. Másik meg nem volt nálam. Ha lett volna akkor folytathatnám tovább is. Így viszont vége a mesének
Ma rápróbáltam a hideg fehér aszfalton,hogy müxik a tc
Igaz ezt már a Svédével is megtettem anno,szó se róla dolgozik rendesen.
De majd a pályán derül ki mikor a célrarában lapról rátekerem
2005 be kezdték gyártani, az abban az évben érkező uj modellekhez van de pl sem a kawa sem a R1 nem jött 2005 ben uj modellel, igy Lajcsi barátom sem kapott a 2005 ös R1 hez
Na nem is volt gond a továbbiakban. Mentem mint a távirat. De sajnos mikor az 53-as köröknél jártam vége lett a guminak. Másik meg nem volt nálam. Ha lett volna akkor folytathatnám tovább is. Így viszont vége a mesének
küldtem az adatokat
De ez már a múlt
Gmailosra? Ha nem légyszi küld el arra mert a másikat ezen a gépen nem tudom megnézni.
Igaz ezt már a Svédével is megtettem anno,szó se róla dolgozik rendesen.
De majd a pályán derül ki mikor a célrarában lapról rátekerem
http://kepfeltoltes.hu/110307/K5_vs_K9_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kérdezd az illetékest.K5 1000-hez van....,elvileg akkor lehet ehhez is.
az.05 höz van ilyen?mert csak 06 tól találok.
Érd: 70/6199777 vagy tyt001@freemail.hu