Jól van ez igy..Közel 40 évesen örülni kell mindennek:)Énis elindulok a Dunlopon,és 1:59 el boldogan mosolygok,bárhol végzek is.Talán még fejlődhetek is az utolsó helyről:)))
kurvapofátokatmán...én mindig végig gurulom a 30 percet...lásd a videomon is a 4 leggyorsabb kör az időmérő utolsó 8 percében sikerült,pedig az elején felmentem...ezért tetszett a klub kupa is mert egész nap mentünk mint ökör,aztán verseny is vót vagy mi(amíg a bérczi fel nem lökött)4-5-ik futamra lendülök be,addig csak tökölök mindig.fasztutdja miért.de má ti megint jobban tudjátok h mit akarok...
rühellem ezt a gusztustalan országot.szerintem nincs még egy ország ahol ennyire drága lenne a verseny....a duma mindig megy h izé meg hozé,meg amazé drága,meg mi mindent megtettünk...lassan már meg kell köszönnöm h drágább és rövidebb lett,mert mindez értem(ünk)van,hiszen attol leszünk gyorsak ha egy évben 14 kört megyünk csak....persze egy nyíltnapon sok a szarakodás,de akkor is mehetek reggeltől estig,és közben gyakorlok,tanulok,nekem ez kell.nem tudom azt megtenni mint pl te dávid h felpattansz és kivágod az über időt pár kör alatt,de erről már beszéltünk személyesen is asszem,ugyhogy fogd be mer a janit széjjelhasítom ha hagyja magát!
Nem abban látom a problémát, hogy kevés az idő. Úgy gondolom, hogy a 3×30 percért sok az a pénz amit kérnek érte. Persze a verseny az verseny. Ha ennyi akkor ennyi. Mindenki maga tudja, hogy kifizeti vagy nem. Szerintem Ő is ki fogja fizetni.
Buffog még egy kicsit ahogyan szokott és aztán tejel mint a birka. Én meg ott leszek és nézem ahogyan mentek, mert igen jó nézni is.
Nem mondtam hogy hülék vagytok.Évek óta erről megy a vita ,hogy sok pénzért keveset lehet motorozni a O.B.-n .
Igen kicsit drága a nevezés ,de eltörpül a többi költség mellett ami ezzel a sporttal jár és ennek ellenére évek óta működő rendezvény.
Ide nem sétamotorozni kell jönni,arra ott a pályanap .
Én azt vallom,mint ahogy már mondtam is a Prédikátornak ha gyorsan mész nem kell 200 kör ,mert felesleges.
Sokkal többe kerül 200 ellébecolt 1:59-es kör mint 12db 1:55-ös ,az erőnlétről meg nem is beszélve,pláne ha felteszed magadnak a kérdést.Hogy mi boldogít?Nyilván hogy a gyors körök ,nem pedig azok amiket már évek óta karcolsz.
Pályanapon is kb 3x30 percet tudsz utána elfáradsz szellemileg a koncentráció miatt és nem fog menni a motorozás csak erőltetni fogod.
Engem korántsem boldogítana egy rakás értelmetlen kör.
Én abban a fél órában akarok menni mint az állat felkészülve összeszedetten jó gumival jó motorral.
És pont ezért kemény a mezőny.Mert nehogymár 3 nap bemelegítés kelljen a saját legjobb körödidőd megfutásához.
A Phoenix jó rendezvény. De hiába van annyi motorozási lehetőség,álltalában mindig tömöttek a csoportok és nem tudsz tiszta kört menni .
Tehát megint csak sétamotorozol.
Csak a versenyen tudsz keményen menni.
Az viszont csak 7 körös.
Nem beszélve arról ,hogy amennyivel többet az O.B-n befizetsz a nevezésre
azt eltankolod mire leérsz a Pancsira.
Na mind egy ,ez a saját véleményem ,nekem ezek a körülmények adottak és ezek a dolgok motiválnak.De szerintem Predivel azért egy hullámhosszon vagyunk,csak ő még nem tudja mi motiválja.
Azért csábítom ezt a maflát mert szeretnék vele együtt motorozni,versenyezni,amennyiben megtanul gyorsan menni
Én nyámnyám vagyok ezért a szabadedzésen 4 kört megyek meg az időmérőn is. Minek fárasszam magam? Nem a verseny napján kell gyakorolni. Ha 4X30 perc edzés lenne akkor 4X4 kört mennék.
De olcsóbb lehetne azért.
Szerintem a phoenix semmivel se olcsóbb,mivel ott a tranyóért is fizetsz és pl nekünk,jóval messzebb van.
A másik meg az,hogy ha gyors vagy akkor fogy a gumi rendesen az meg nem olcsó.A kétszer 30 perc tökéletesen elég arra hogy bemotorozd magad és a versenyre csúcs formába légy.Persze jobb lenne mind ezt 10000ért de már jópárszor kitárgyaltuk,hogy mennyibe kerül kibérelni a ringet 1 napra....
Kérlek szépen ez egy Országos Bajnokság itt nem öröm motorozni kell,hanem 12körön keresztül eszeveszett állat módra menni hiba nélkül!Itt a nagy többség már nem tud lassan menni,mert abba nem leli örömét.
Ha verseny előtt lenyom 4X30 percet az csak arra jó,hogy elfáradjon és elbasszon 2 hátsót,meg egy elsőt.
Már megint nem birom befogni...
még akár az is lehet h elindulok,de nem valoszinű.kicsit soknak tartottam tavaly is,idén meg még kevesebbet mehetek de legalább többért...tudom tudom...én vagyok a huje,de ez azé na máááá....hátha fizeti valaki...
Makacsnak makacs az biztos. De ebben szerintem igaza van. Ennyi pénzért 3×30 perc szerintem is pofátlanság. A Főnix napokon 100euróért egész nap mehetsz és abban benne van a verseny is. Nem beszélve a többi német és egyéb rendezők által szervezett napokról. Ha én a motorsportért dolgozó és azt szerető ember lennék, akkor nem azt nézném, hogy mennyire tudom megtömni a zsebemet azok pénzéből akikért dolgozom. Ha ezt teszi valaki, akkor ne várja el a tiszteletet és ne mondja magáról, hogy Ő a sportért tesz mindent.
Lehet, hogy rosszul gondolom, de nekem ez a véleményem erről.
Nem tagadom ez így volt, ügyes ez a mafla ezért kell az O.B.-ba mennie! Csak makacs mint az öszvér ,és nem hallgat rám soha!
(nem a Rezső pénzel,még mielőtt valaki félre értené! )
Hát egyszer meg tudott volna verni még az év elején. De adtam neki 5 kilót, hogy dobja el a vasat, mert különben elmegy a léd zsepire és nem marad gumira.
van már cserélhető pelusom...idén nyesto OB de ezt tudod jol!majd máshol keménykegggyííí haversrác.... vagy mással...persze mással nem mersz,csak engem kostolgatsz mindig.
Így egy igen jó videót sikerült csinálni.
Érdeklődnék, hogy tud valaki 99-es évjáratú SV650s-re idomzatot készíteni vagy eladni?
rühellem ezt a gusztustalan országot.szerintem nincs még egy ország ahol ennyire drága lenne a verseny....a duma mindig megy h izé meg hozé,meg amazé drága,meg mi mindent megtettünk...lassan már meg kell köszönnöm h drágább és rövidebb lett,mert mindez értem(ünk)van,hiszen attol leszünk gyorsak ha egy évben 14 kört megyünk csak....persze egy nyíltnapon sok a szarakodás,de akkor is mehetek reggeltől estig,és közben gyakorlok,tanulok,nekem ez kell.nem tudom azt megtenni mint pl te dávid h felpattansz és kivágod az über időt pár kör alatt,de erről már beszéltünk személyesen is asszem,ugyhogy fogd be mer a janit széjjelhasítom ha hagyja magát!
A kétszer 30 percet szerintem senki sem motorozza végig.
Amúgy még nem gondoltál arra, hogy befogd a szádat?
Buffog még egy kicsit ahogyan szokott és aztán tejel mint a birka. Én meg ott leszek és nézem ahogyan mentek, mert igen jó nézni is.
Igen kicsit drága a nevezés ,de eltörpül a többi költség mellett ami ezzel a sporttal jár és ennek ellenére évek óta működő rendezvény.
Ide nem sétamotorozni kell jönni,arra ott a pályanap .
Én azt vallom,mint ahogy már mondtam is a Prédikátornak ha gyorsan mész nem kell 200 kör ,mert felesleges.
Sokkal többe kerül 200 ellébecolt 1:59-es kör mint 12db 1:55-ös ,az erőnlétről meg nem is beszélve,pláne ha felteszed magadnak a kérdést.Hogy mi boldogít?Nyilván hogy a gyors körök ,nem pedig azok amiket már évek óta karcolsz.
Pályanapon is kb 3x30 percet tudsz utána elfáradsz szellemileg a koncentráció miatt és nem fog menni a motorozás csak erőltetni fogod.
Engem korántsem boldogítana egy rakás értelmetlen kör.
Én abban a fél órában akarok menni mint az állat felkészülve összeszedetten jó gumival jó motorral.
És pont ezért kemény a mezőny.Mert nehogymár 3 nap bemelegítés kelljen a saját legjobb körödidőd megfutásához.
A Phoenix jó rendezvény. De hiába van annyi motorozási lehetőség,álltalában mindig tömöttek a csoportok és nem tudsz tiszta kört menni .
Tehát megint csak sétamotorozol.
Csak a versenyen tudsz keményen menni.
Az viszont csak 7 körös.
Nem beszélve arról ,hogy amennyivel többet az O.B-n befizetsz a nevezésre
azt eltankolod mire leérsz a Pancsira.
Na mind egy ,ez a saját véleményem ,nekem ezek a körülmények adottak és ezek a dolgok motiválnak.De szerintem Predivel azért egy hullámhosszon vagyunk,csak ő még nem tudja mi motiválja.
Azért csábítom ezt a maflát mert szeretnék vele együtt motorozni,versenyezni,amennyiben megtanul gyorsan menni
De olcsóbb lehetne azért.
A másik meg az,hogy ha gyors vagy akkor fogy a gumi rendesen az meg nem olcsó.A kétszer 30 perc tökéletesen elég arra hogy bemotorozd magad és a versenyre csúcs formába légy.Persze jobb lenne mind ezt 10000ért de már jópárszor kitárgyaltuk,hogy mennyibe kerül kibérelni a ringet 1 napra....
Kérlek szépen ez egy Országos Bajnokság itt nem öröm motorozni kell,hanem 12körön keresztül eszeveszett állat módra menni hiba nélkül!Itt a nagy többség már nem tud lassan menni,mert abba nem leli örömét.
Ha verseny előtt lenyom 4X30 percet az csak arra jó,hogy elfáradjon és elbasszon 2 hátsót,meg egy elsőt.
Már megint nem birom befogni...
Lehet, hogy rosszul gondolom, de nekem ez a véleményem erről.
(nem a Rezső pénzel,még mielőtt valaki félre értené! )