Pesten olyan gumist valaki, aki nem húzza a száját ha csak egy centírozásról van szó, kiveszi a kereket is (motorral vagyok), nem bassza le a fényezést a felniről a pajszerrel, és mindezt nem 10,000-ért akarja megcsinálni?
nagyon szép kék motor mégszebb sárga kereszttel, elől kockás zászló kék sárga kockákból
namost a pilota kékszemű, jo megjelenésü, mindig vidám, tehermentes, rendezett anyagiakkal, nem dohányzó, márkás öltözékben és márkás sisakban, uj korában fehér csizma, mára inkább szürkés
Azt a képet keresd ahol nagyon nagy a dőlésszőg és leér a térdem is, tudod mint mindig
Megkönnyitettem a keresést?
Üdv. feltudna valaki világositani hogy: a road and ride, márkák harca, mol dynamic kupa egy és ugyan az? mert sehol nem találok egyértelmü választ. valamint mi kell az induláshoz, milyen időeredménnyel van ott keresni valoja az embernek 600as kategoriában.
http://taylorgumi.hu/szolgalta...
nem mind1ik tökéletes.. van még mit gyakorolnom...
LX
LX
namost a pilota kékszemű, jo megjelenésü, mindig vidám, tehermentes, rendezett anyagiakkal, nem dohányzó, márkás öltözékben és márkás sisakban, uj korában fehér csizma, mára inkább szürkés
Azt a képet keresd ahol nagyon nagy a dőlésszőg és leér a térdem is, tudod mint mindig
Megkönnyitettem a keresést?
igen, fotóztam szombaton, de csak időmérőkön.. versenyen má' nem... átküldöm majd amin felismerni véllek..
LX
ár:300.000ft
tel.:06304511005
tudja valaki hol találom az albumát?
nem nagyon találok képeket a szombati versenyekről
Itt mindent megtalálsz.
klikk ide