Hogy van ez a BRO Fan kártya? Megszerzés, ár? Ha jól értem akkor így egy nap 22000 Ft? Eddig csak az Euroringen voltam ott 17000 Ft környéke egy nap. Ha jól tudom
Megtudnátok mondani hogy mennyibe kerül egy Hringes gurulás? Ha délelőtt és délután is szeretnék menni, az két befizetés?Köszi Svéd a videókat, legalább nem unatkozunk a téli napokon.
Üdv. CBR1000RR-hez gyári kipufogokönyök/leömlö/ elado ! kivetettem a katalizátort belöle ha érdekel valakit pályára vagy bármi akkor szoljon potom pénzért odaadom!
Svéd!
Próbáljátok meg kicserélni az akksit mert lehet amiatt dadog a motor,nézzétek meg van-e töltés és ha nincs,vagy ingadozik akkor a feszültségszabályzó is lehet gond.Vagy ezek valamelyikének az érintkezési hibája is okozhatja ezt! Testkábel nincs fellazulva?
Azért ha van valami kézzelfogható fejlemény irhatnál róla bővebben akár a honlapodon! Szerintem nagyon sokan szurkolunk érted! Nagyon ott a helyed az élmezőnyben!
Svéd!
Írnál pár sort a gumi keverékről,milyennel mentek?
Dezsőt faggasd már ki,hogy milyen a bömbi pl a gixerhez képest stb...
Várjuk a további beszámolókat!Rizinek jobbulást!
Hajrá
fennt? nem értem..
ugy tudom csak én vidozok, onboard is én
igaz a koromnál fogva lehetnék egy nyaraló apuka aki ideutazik a fiát motoroztatni, de én nem bizok szivesen semmit másokra, ezért én magam pályázok
ha van Bro fan kártyád akkor ugyan ez 11e-be fáj...:-)
Picit offolnám a topikot:
Akad egy Női motoros bőrruhám, 38as méret, méretprobléma miatt eladó, sajnos
Viszlát a pályán
Húzzad neki Gábor.
http://www.facebook.com/pages/...
De köszi mindenkinek!
Próbáljátok meg kicserélni az akksit mert lehet amiatt dadog a motor,nézzétek meg van-e töltés és ha nincs,vagy ingadozik akkor a feszültségszabályzó is lehet gond.Vagy ezek valamelyikének az érintkezési hibája is okozhatja ezt! Testkábel nincs fellazulva?
LX
STEELHORSE MOTOR KAWASAKI PÉCS
Remelem sikerul ez a project!
Írnál pár sort a gumi keverékről,milyennel mentek?
Dezsőt faggasd már ki,hogy milyen a bömbi pl a gixerhez képest stb...
Várjuk a további beszámolókat!Rizinek jobbulást!
Hajrá
Ez az egész valami rendezvény? vagy csak sima nyÍltnap?
ugy tudom csak én vidozok, onboard is én
igaz a koromnál fogva lehetnék egy nyaraló apuka aki ideutazik a fiát motoroztatni, de én nem bizok szivesen semmit másokra, ezért én magam pályázok