Most hivott Rizi
Már kint van a pályán, azt nem mondta hogy jól, azt sem hogy kiengedték, szerintem megszökött
A röntgen után volt valami "lázadás" aztán megunta a várakozást és eljött, szóval azt sem tudja megmondani hogy eltört-e vagy sem, mindenestre a holnapot kihagyja, utána meg ugyis van egy szünnapunk Aragonig. Félek tőle azt tervezi hogy ott már fog menni... Nem hiszem hogy fogja érdekelni a fájdalom.
Na pontosan erről szól a motorversenyzés. Megszállotsság
Sajnos az már nem fog összejönni, Rizi délután esett egy nagyot, higsider, csuklótörés, agyrázkodás, nem emléxik semmire, valószinű ma bent is tartják
Beszámoló pár perc mulva a blogomon
Te mit foglalkozol ennyi mindennel?
Örülj neki,hogy megoldották és lesz verseny. hála egy két embernek összehozták és mehetünk.Egy rajtrácson állunk majd,és akkor mi van?Lesz egy kis egészséges rivalizálás
Én már nagyon várom
Kritériumok hasonlóak. Van olyan akinél van pl gépátvétel, tehát komolyabban vesznek dolgokat(tükör, leragasztott lámpák stb).
Árban 90-130€ van minden. Ha 2 hétel előre pengetsz utalással akkor olcsóbb általában.
elég lassu ez a hotel wifi
de az is lehet hogy még rájön 10-20 perc youtube processing
Már kint van a pályán, azt nem mondta hogy jól, azt sem hogy kiengedték, szerintem megszökött
A röntgen után volt valami "lázadás" aztán megunta a várakozást és eljött, szóval azt sem tudja megmondani hogy eltört-e vagy sem, mindenestre a holnapot kihagyja, utána meg ugyis van egy szünnapunk Aragonig. Félek tőle azt tervezi hogy ott már fog menni... Nem hiszem hogy fogja érdekelni a fájdalom.
Na pontosan erről szól a motorversenyzés. Megszállotsság
http://fekezzrovidebbet.blog.h...
Beszámoló pár perc mulva a blogomon
Örülj neki,hogy megoldották és lesz verseny. hála egy két embernek összehozták és mehetünk.Egy rajtrácson állunk majd,és akkor mi van?Lesz egy kis egészséges rivalizálás
Én már nagyon várom
És általában nagyon jó a csoportbontás. Főleg a BRO-s naphoz viszonyítva.
Árban 90-130€ van minden. Ha 2 hétel előre pengetsz utalással akkor olcsóbb általában.
Ennek örülök és gratulálok.Várom a további fejleményeket