Én is hallottam,de állítólag ez csak a 2008-asnál fordult elő...
Mondjuk,ha a teszteket nézed 2008 óta folyamatosan jó helyen végez,tehát ebben a tekintettben se szar gép.Nekem teccik.Mondjuk a K9 is teccik és ha már az van akkor örülünk neki
Meglátjuk mit hozok össze vele idén
Megyek, megyek...
A motoron a változtatások megvannak, december óta kurva sokat futok, a kaja helyett fénnyel élek, januártól mérve 7 kg. leugrott már, még 3 hátravan, de aztán kész, úh most vagy soha.
no és ha komolyabban érdekel valakit ilyen típus ebben az évjáratban akkor vanni egy narancs színű..3600km -rel.jobb oldalára dőlt..nem csúszott,minden kijavítva-kivéve a hátsó lengővilla pici horpiját amit a dob ütött be..és 2 milla.de ez az alja.
Ha és amennyiben, feltéve de nem megengedve, lenne pénzem és nem lennék a gsxrfans.hu egyik alapítótagja (igen: a hímtag), akkor a jelenlegi választékból vagy az új ZX10-et, vagy az S1000RR-t vagy egy RSV4-et vennék.
Pályanaponként 3 deci-fél literről is hallottam.
Ismerősömnél volt olyan tulaj, akinek az egyéves Blade-jében a harmadik blokk volt.
Svéd mesélte egyszer, hogy amikor valami külföldi pályázásra mentek, az egyik svéd srácnak első nap széthullott a zsír új Cibrije.
Megérkezett,aminek meg kellett érkeznie?
Tavaly változtattak valamit a főtengely és a hengerfalak környékén.
Nem azt mondtam, hogy rossz motor, nyilván nem az.
Nézted a stomp grippet?
Bármikor
Mondjuk,ha a teszteket nézed 2008 óta folyamatosan jó helyen végez,tehát ebben a tekintettben se szar gép.Nekem teccik.Mondjuk a K9 is teccik és ha már az van akkor örülünk neki
Meglátjuk mit hozok össze vele idén
A motoron a változtatások megvannak, december óta kurva sokat futok, a kaja helyett fénnyel élek, januártól mérve 7 kg. leugrott már, még 3 hátravan, de aztán kész, úh most vagy soha.
Ismerősömnél volt olyan tulaj, akinek az egyéves Blade-jében a harmadik blokk volt.
Svéd mesélte egyszer, hogy amikor valami külföldi pályázásra mentek, az egyik svéd srácnak első nap széthullott a zsír új Cibrije.
Utóbbi két fazon próbálta Svéd K9esét is és véleményük szerint sokkal jobb a Honda.
Butuska is vagyok, meg gyenge, meg ronda.
Inkább csendesen olvasgatok