Ha azt mondja ott volt, akkor ott volt. Nehogy már ne mondhasson olyat ami nem igaz. Egyébként egyszer majdnem elindult oda. Az meg már olyan mintha ott is lett volna.
Nem?
De!
kifizettelek nem...egy egész nap szereltem neked...lehet csak öt perc volt de majd ha vitázni fogunk ezt majd eltorzítom és egész nap lesz,te meg mondhatod h levittél minket a rijekába....
Olyat nem tudok kiemelni ami azt bizonyította volna, hogy férfi vagy. Én ott csak a kislányos bájodat láttam. Ajánlgattam volna Csillát? Ez is azt bizonyítja milyen szókiforgató nyámnyila kisgyerek vagy. Nem mer kiengedni az asszony? Úgy kell neki könyörögni, hogy kijöjjön néha napján.
De kérdésemre nem válaszoltál. Mi legyen az i-vel nyalóka?
de ha gondolok beleverdesek szívesen abba a nagy buci fejedbe ...tudod na...kenyér meg cirkusz....egy szerencséd van...na jó ...kettő....egyik a gyermeked... ..másik a k7 1000-esesesed!
Predi,
Ugye nem szeretnél folyamatos vitába elegyedni velem.
Ismerhetsz. Széjjel téplek egy röpke másodperc alatt.
Ne akard ezt.
És hagyjuk a fiataolkat vitázni. Az olyan szép
én felajánlanám az ökölvívás lehetőségét mint probléma megoldást.....tudom tudom....primitív vagyok és mindig csak a erőszak....fogadni lehetne.... az ökölvívás szép sport....a maga nemében... én már nem verekedhetek ugye,egyrészt mert apuka vagyok,másrészt meg meglepetéseket okoznak a térdeim... mondjuk azé tacsit lenyomom egy laza fehérjeturmix utuni fingommal is...
Csak nehogy idejöjjön megint.
Könyöröghetek neki újra.
Az meg kécccer nagyon ciki lenne.