Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogynem, az összes!
Szerintem a viszonteladók annyiért adják mint a Xado. Ennél olcsóbban nem hiszem hogy meg lehet kapni. Egyébként Taschner is forgalmazza tudomásom szerint. Ő véleményt is tud mondani róla. Bár én is raktam tavaly szezon elején a motoromba és szerintem is jó.
Netről soha nem vásárolok...látni akarom az eladót..
de akkor szex nincs rajta
http://www.ebay.com/ Itt keresgélj
Kösz, ezek megvannak hisz nekem is az egész internet megvan floppy-n....inkább olyat keresnék akik ezzel foglalkoznak és olcsóbban is tudják adni.
Ez a Xado fő oldala, ott a kapcsolat menüpontban a viszonteladók fel vannak tüntetve egy térképen. Ott kiválaszthatod a hozzád legközelebbit.
Xado adalékokkal Bp. közelében foglalkozik valaki?
Vegyél DOT 4 est és cseréld le az összes fékolajat biztos ráfér. Azt is kell cserélni, nem csak a motorolajat, hűtőfolyadékot.
Nem jól fogalmaztam!
A DOT 4 helyett használhatunk DOT 5.1-et,de a DOT 3 helyett nem DOT 4-et! Így pontosabb!
Ha jól tudom a dot4-et és a dot 5 öt sem lehet keverni... de passz...
inkább veszek DOT 4-et!
Szerintem a DOT 3-at NEM lehet a DOT 4-el keverni!
A DOT4-et viszont igen az 5.1-el!
Sziasztok!
Suzuki gsx-r 600 2003 motorba milyen olajat ajánlanátok?
Most 5100 10w-40 van benne, és zajos a motor egy picit tőle, előtte pedig 7100 10w-40 volt, azzal pedig a váltó volt "csattogós".
Talán próbáljak ki más viszkozitású olajat?
oké, szerintem veszek Dot4-est!
hello
keverni lehet csak ha kisebb a szám, alacsonyabb a forráspontja.
rendben, köszi!
szeritem vegyél dot4-est vagy jobbat. Nem egy nagy pénz.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy a DOT3 és DOT4 fékolajat lehet keverni egymással?A motoromon az van a tartályára írva hogy csak DOT 4-et használjak, nekem pedig csak DOT 3 van!
Mit javasoltok? Vegyek inkább egy dot 4 -et?
köszi
Motul 7100 10w-30
sziasztok!
Honda CB 500 X típusú motorba milyen olajat ajánlanátok? 10w30-as olajok közül.
még szerencse hogy nem a legdrágábbat írják elő
mert ahogy nézem ettől az agiptól nemigen van olcsóbb
De az csak ajánlás viszont az olasz a könyvébe kizárólagosságot ír elő garancia vesztéssel....és általában agip az az olaj...
nem csak az olaszok, a japók is
pl az xr4 gépköny teli van shell cuccokkal
ajánlás ügyileg