Sziasztok!
Lapozgattam a fórumot de nem nagyon találtam egyhengeresre ajánlatot..
Honda XR 600-ba milyen sűrűségű, márkájú és típusú olajat tudnátok ajánlani?
Én a mi Briggs fűnyírónkba 5w30 - as eneos fullszint olajat raktam,
mert a kocsi olajcseréjéből megmaradt
szépen jár vele a fűnyírónk immáron jó ideje...
A Liqui moly racing synth 2t amin gokart és a moci is rajta van (1505 -ös termékkódú)
nekem ez az igol sts és a motul 800 meg a q8 tetszett alegjobban, de a Liqui ha választani kell közülük...
De ezeket nem kell olyan sűrűn keverni mint a castrolt. http://www.sportmotor.hu/motor...
Üdv Urak!Érdeklődnék!Láncspray kellene,nem túl gyenge minőség de nem is a legdrágább.És lehetőleg elterjedt márka,ne keljen a világ végéről hozatni,mert csak ott van.Ár & Érték!
cseréld az egészet az a biztos.
Pont ma csináltam a krosszon.
átlátszó cső a légtelenítő szelepre, annak a végét egy flakonba, hogy e a földre folyjon.
légtelenítőt kinyitod és kipumpálod a régit. tartályt figyelni kell, hogy sose fogyjon ki belőle. Szóval önts rá mindig. Gumicsőben meg látni fogod, hogy mikor fogy el a régi és mikor jön az új.
Fél liter nekem elég volt a Z-re és a krosszra is úgy, hogy első hátsót is megcsináltam. Még marad kb az egyharmada a flakonnak.
vajon honnan tudom, hogy DOT4, vagy DOT5.1 fekfolyadek van most a motoromban?
legtelenitenem kene a rendszert, mert a hosszu allas nem tett jot neki es koppanasig siman behuzhato a fekkar... viszont fogalmam nincs, hogy milyet vegyek es hogy mennyi kell egyatalan bele, hogyha mondjuk az egeszet le akarom cserelni?
az "aldozat" egy cbr954rr...
Beszerzésben tudok segíteni.