Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok

valaki esetleg jó áron tudna sportlégszűrőt k8 busába?
17e ft-ért már van ajánlat..k&n
bármilyen 30as olaj (10w-30 5w-30 0w-30) egyfokozatú 30as olajat nem biztos hogy lehet kapni de a google megmondja
Sziasztok!
Segítsetek légy szíves, eddig a motoromba cross power 4T 10W50-es olaj ment, de sehol nem tudok most ilyet venni, nincs készlet. Mehet bele a power synt, ugyanaz a kettő? Sokan azt mondják nincs különbség közte, de a címke alapján az egyik utcai a másik cross motorokhoz való. KTM 250 EXC-R a motor.
Előre is köszönöm!
ha neked nem állt be a 10w40 től akkor nekem se fog
ha meg mégis akkor egy nagy teherrel kevesebb
köszi!
ja igen, ez 5w-30, az a gyárija.
nekem is Briggs van a rotakapámon, én 10w-40-et tettem bele. A gépkönyve is engedi, na meg nagy hidegben nem használom. Akkor kell 5w vagy 0w, ha hidegben használod vontatásra, hótolásra, stb.
20W-50-nel szerintem.....annak a középértéke nagyjából 35-ös...
ezt az olajat mivel lehetne helyettesíteni?
5w30? vagy valami 30w? olajjal kellene?
télen nincs használva csak nyáron
Na és valaki a Motul 300V Factory Line 10w40et mondjuk használta már?
Mivel a Cr 250 be mindig azt tettem (igaz 5w40be ) és hihetetlenül jól vizsgázott nálam ez az olaj! (majdnem 4 évig volt meg a Cr, tehát volt időm tesztelgetni)
Helló,

Én kx 250et használok 7100 10w-40et. tökéletes.

ha kisüt a nap akkorr a Z-be is ezt rakom most.
Repsol , Valvoline, Castrol, Liqui-Moly Motorolajok hatalmas választékban ! Érdeklődj mit szeretnél és én már mondom is az árát :) Postai utánvét is megoldott :)
Valaki használta ezek közül valamelyik olajat?
Motul 7100 MA2 4t 10w-40 vagy Castrol Power 1 racing 4t 10w50!
Tapasztalat, vélemény?
Köszi!
Még a macska is tudja mi a jó
nekem sem.....
Okés Köszi mindnekinek!
Nézd se rokonom-se haverom.Üzleteltünk,korrekt volt jó áron.Ha jobbat tudsz mutasd,de ez a "magyar mentalitás" nagyon nem gyere be.
Pont úgy mint sok másnak... ....Bury-e vagy?...
Ja és jók az árai...
Pl.: Motul 5100 ásványi? 10W40?
Hiflo szűrő,

motul olaj.

Ha érdekel tudok segíteni
Pont úgy mint még sokan mások...
Üdv mindenki!
Olaj és egyéb ügyben keressétek nyugodtan Bury-t,korrekt és megbízható eladó!
SV topicban is kérdezhetnéd....,de mindenki annyi félét mond ahányan vagyunk......kipróbálsz néhányat és amelyik tetszik...én is esküszöm valamire és más is másra...