Szivacsos légszűrőhöz, normál közúti használatra, Aprilia RS 50, megfelel a Castrol Foam Air Filter spray? Most egész jó áron tudok hozzájutni, akciósan, 1500 Ft (400 ml). Ha nem ajánlott, akkor egyrészt miért, másrészt hasonló árban mi az ajánlott?
Köszönet!
Régebben volt citrusos arra nem emlékszem milyen márka volt lehet az is ipone... de ezt az Ipone eprest 1 éve próbáltam de én csak heccből mert volt min nyeríteni a lámpánál!
Csáó!
2t illatosított olajra lenne szükségem.Csak full szintetikus lenne jó számomra, mivel 80-es verseny géphez kellene. Eddig Motul 800-at vagy néha Agip Cross-t használtam, csak kellene egy kis pacsuli szag a pufóba. Mit ajánlotok? Árba ilyen 5k/l-ig.
OK, azért is kérdeztem rá, mert nem tudtam, hogy jó címre küldtem vagy sem. Tudsz esetleg még ma válaszolni rá (elnézést a sürgetésért), csak rendelek pár dolgot a napokban és jó lenne, ha tudnám, hogy mi mennyibe kerül:)
Esetleg JT lánckerekeket és Repsol láncsprayt nem árulsz?
Jut eszembe, akartam már kérdezni, ezek a motoros láncsprayek alkalmassak egy bicaj láncára vagy jobb inkább a kimondottan bicajost használni?
Köszönöm!
Köszi, igen, küldtem már egy mailt, május 17-én, de még nem kaptam rá választ:( ezért gondoltam, hogy nem arra a címre kell írnom.
Akkor majd válaszolsz, ha lesz egy kis időd! Thanx!
Hát igen, sokat olvastam én is erről, hogy a Castrolt előszeretettel hamisítják. Mondjuk eddig nem volt vele bajom az autóban, nem is tudom, hogy mire térnék át, ha pl most a Castrol Edge vagy Magnatec 5W40-es olaj helyett mást kellene választanom. Esetleg Elf, Shell, Mobil1, vagy akár Motul - bár érdekes, felénk nem igazán terjedt el, hogy autóban Motult használna valaki, tudtommal inkább a Renault favorizálja a Motult, az Elf mellett. De pl a VW kimondottan a Castrolt használja, évtizedek óta, mint ahogy a Fiat a Seleniát. Elméletileg közösen fejlesztenek, hogy van-e ebben valami, nem tudom.
Érdekes, hogy pl a Shell olajokról hogy megoszlanak a vélemények, egyesek szerint a csúcsminőségű (Advance Ultra) olajaik a legjobbak közé tartoznak, mások pedig semmire sem tartják.
Egy biztos, ha motorról van szó, akkor a Motullal tuti nem lehet melléfogni, biztos vagyok benne, hogy a legjobb olajokat ők gyártják, csak valóban "kicsit" túl van árazva. Jó példa pl a 2T olajuk, 7100-as, hát, nem semmi ára van:), de sokan írták, hogy valóban megéri az árát, tiszta marad a henger/dugó, stb.
Egy haverom pedig a Repsolra esküszik, hogy nincs jobb olaj:) Most erre mit lehet mondani?
Emígy ha árak érdekelnek, akkor hol tudlak elérni, melyik címen?
Egyébként van egy táblázatom amiben benne van, hogy mennyiért kapják a nagykerek, szerviz ár, kisker ár.
Nem hinnétek el. De nem oszthatom meg mert lelőnek érte :)
600-as sportmotorba milyen olajat? véleményekre tanácsokra lennék kíváncsi!
Motul
7100 10w40 vagy 300v 10w40
Esetleg castrol? vagy repsol?
Köszönet!
2t illatosított olajra lenne szükségem.Csak full szintetikus lenne jó számomra, mivel 80-es verseny géphez kellene. Eddig Motul 800-at vagy néha Agip Cross-t használtam, csak kellene egy kis pacsuli szag a pufóba. Mit ajánlotok? Árba ilyen 5k/l-ig.
fékbetétben tudok segíteni.
AP Racinget árulok.
Írj emailt és küldöm az árat
Repsol sintetico 10w40-es olaj 4 liter, bandit 600 ,99-es, első fékbetét garnitura , után érdeklődöm hogy betudod-e szerezni, és ha igen mibe kerül ?
Válaszodat előre is köszönöm ! üdv :dödi
Várom válaszod, köszönöm!
Csak a mennyiség re figyelj oda nem kell annyi rá mint a motorra!
Esetleg JT lánckerekeket és Repsol láncsprayt nem árulsz?
Jut eszembe, akartam már kérdezni, ezek a motoros láncsprayek alkalmassak egy bicaj láncára vagy jobb inkább a kimondottan bicajost használni?
Köszönöm!
Csak elkezdtem rá válaszolni, de nem fejeztem be.
Közben meg elfelejtettem.
Akkor majd válaszolsz, ha lesz egy kis időd! Thanx!
Ha küldtél már akkor nem kell új, kicsit később válaszolok rá.
Köszi!
Ilyen a spray.
1x rendeltem mert valakinek kellet, de azóta se vittek belőle.
3400Ft egyébként.
pl amikor a nokia 3210 előfizetéssel volt 70 ezer akkor a nokia gyár 5ezerért számlázta ki a szolgáltatóknak
Érdekes, hogy pl a Shell olajokról hogy megoszlanak a vélemények, egyesek szerint a csúcsminőségű (Advance Ultra) olajaik a legjobbak közé tartoznak, mások pedig semmire sem tartják.
Egy biztos, ha motorról van szó, akkor a Motullal tuti nem lehet melléfogni, biztos vagyok benne, hogy a legjobb olajokat ők gyártják, csak valóban "kicsit" túl van árazva. Jó példa pl a 2T olajuk, 7100-as, hát, nem semmi ára van:), de sokan írták, hogy valóban megéri az árát, tiszta marad a henger/dugó, stb.
Egy haverom pedig a Repsolra esküszik, hogy nincs jobb olaj:) Most erre mit lehet mondani?
Emígy ha árak érdekelnek, akkor hol tudlak elérni, melyik címen?
Köszönet!
milyen offroad lánckenőd van,és mennyiért?
Nem hinnétek el. De nem oszthatom meg mert lelőnek érte :)