Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Gyors kérdés, ezek közül ki milyen olajat tenne a motorjába?
Q8
Eneos
Mobil1

250-es Bandit-ba kéne. Köszi!
Motul Transoil expert 10w-40 vagy más márkából 10w-40et
Helló!

Olyan kérdésem lenne hogy, Minarelli am6-os blokkba milyen hajtómű olajat tegyek?
ha csikorog akkor már kell fújni
de ilyen környezethez teljesen jó valami maradék motorolaj is
az akácméz elég híg
Sziasztok!
Ti endurókon milyen gyakran fujjátok a láncot sáros,vizes,latyakos körülmények között?Honnan tudom eldönteni hogy már fújni kellene?
Én használtam castrol-t, valvoline-t, motult. Nekem a motul(road plus) vált be, mintha "akácmézzel" fújnám be, ragad mindenhova ahol kell, és ahova nem kell
A castrol meg eléggé gyorsan lekopott...
Ez a beszéd. Szokásos módon ment minden :-)
Köszi a vásárlást.

Már csak a jó időt várjuk. Bár tegnap Én már mentem a gépekkel.
bury!
Csomag sikeresen megérkezett! Minden tuti! Köszi.
Én most Fuchs-ot használok. Nekem bejött. Előtte Valvolinet használtam, at se volt rossz. Ezek úgy rajta maradtak.
ilyen környezethez milyen lánckenő anyag ajánlatotok van?

Neked mi vált be?
Nem szoktam vastagon, inkább többször, és vékonyan, de ez valahogy nem szeretett engem. Amit persze nem értek, mert alapjában véve én 1 szeretetre méltó ember vagyok!
Abban meg teljesen igazad van, hogy ami bevált, azt használjuk. Nekem más vált be, én azt használom, ezen nem veszünk össze.
Erre csak annyit tudok mondani,amit az előző hozzászóló is írt,hogy nem kell vastagon! Nekem és a barátaimnak mind bevált ez a fajta,így mi ezt fogjuk használni ezek után is. :-)
Érdekes, nekem meg összekente a felnit, pedig nem indultam el, csak másnap. Ráadásul nekem meg sárga a felni, tehát "jól" is mutat. Affene egye meg! De "ahány ház, annyi szokás", kinek mi jön be. A múltkor felpasztáztam a felnit, és akkor könnyebben lejött róla a cucc.
Nem okoskodásképp írtam.
Szia!
Én a MOL lánckenőre esküszöm.
Rengeteget kipróbáltam már és nagyon alergiás vagyok arra, mikor össze van kenve a felnim, mert ráadásul polírozott és sokkal több vele a meló...
Lehet, hogy ez egy köztes ár ( a legolcsóbb és a legdrágább lánckenők között) de mikor befújom és szinte azonnal indulok és még így sem dobja le, akkor nem is érdekel. :)
Pl itt találsz ilyet: http://e107.pumigumi.hu/e107_p...
Széles utat mindenkinek!
A Használati Utasításba is odaírja hogy egy vékony réteget kell felvinni nem 2 decit hehe :D sokszor a kevesebb sokkal több :) Ráfújod vékonyan, vársz 10 percet amig kiszárad és go
Okés

E-mail: macsoman@hotmail.com
Szia !
Mit tapasztaltál,mennyire dobálja szét a láncròl!? Vagyis mennyire lesz koszos a motor hátulja?
Köszi!

Kicsit messze vagyok, úgyhogy marad a posta... többit majd email-ben...

Üdv.
postával együtt 2 000 Ft de ha tudod vedd át inkább személyesen Békés megye Szeghalom
Ez a beszéd. Örülök neki.
Üdv!

Mennyibe lenne 1 db. postával együtt?
Ismerősöm a mol-ra esküszik.
Az sem drágább mint a castrol.
Egyébként beszereltem a légszűrőt,frankó lett.
Kösz!
próbáltam castrol-t, valvolin-t, motult. Castrol a legszarabb ezek közül.