Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha árérzékeny vagy akkor ilyet: http://t1.gstatic.com/images?q...
én ilyet nyomnék bele
Köszönöm szépen.
Bocs hogy igy kezdtem a kérdést de ebböl is látszik nem vagyok olyan profi mint ti. Na akkor újra kezdem.Viz hűtéses két ütemü Malaguti F12-s ,szeretném meg kérdezni hogy milyen motor olaj való bele. Természetesen fel mehettem volna googlera is de úgy gondoltam hogy itt a fórumon nem csak azokon segítetek akinek nap mint nap valamilyen baja van a motorjával hanem azoknak is akik ,azért keresik fel ezt fórumot mert Tudják hogy itt mindig van valaki aki segí t megoldani a problémát. KÖSZI A SEGITSÉGET.
Ja már én is belefáradtam, de aki annyit nem tud.... na mindegy úgyis vágod min kínlódok!

Aztán annyi esze egyik másiknak van, hogy beírjon egy fórumra (nem csak ide az összes többire is) de hogy a Google-t megnézze mit dob ki vagy egy olaj márka katalógust, stb.!
Az internet világába minden fent van csak keresni meg olvasni kellene!

Peac!
:)

kiegészíteném, hogy kicsit olvass vissza.

Azt veszem észre, hogy sokan csak megkérdezik, megkapják a választ és még köszi sincs.

Ráadásul ha 3-4et előre olvasnának akkor linkeltem többször katalógust is. Abban azért nem kell sok ész megkeresni.

De akik csak így bekérdeznek azok egyet nem olvasnak vissza.
Én szívesen segítek, de ha ennyit nem tudnak megtenni, hogy visszaolvassanak pár hozzászólást akkor én sem töröm a válasszal magamat :) és szerintem többen így vagyunk ezzel

Ne haragudj de aki így kezdi.... inkább ad el francba aztán nem kell olaj!
Léghűtéses, vagy vizes és kétütemű akkor mindegy milyen márka a lényeg hogy full szintetikus 2T legyen!
Sziasztok az lenne a kérdésem milyen motor olaj kell Malaguti F12-esbe.
És el is árulod?Köszi!
Én tudom
Sziasztok!Nem tudja valaki hogy mennyi olaj kell a Gilera RTX-125 első teleszkópba?Köszi!
Lenne egy kérdésem, hogy mennyi motorolaj kell egy Man 10.163 lc típusú tehergépkocsiba?
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata MOBIL 1 RACING 15W-50-ről?
Eddig castrol power 1-et meg motult használtam de most jó áron hozzátudok jutni a mobil-hoz. elvileg ez is egy csúcskategóriás olaj.
Sziasztok

Tudnátok tippet adni, hogy a Honda Cb125T2-be milyen olajat rakjak?
83 az évjárat, de sajna neten nem találtam meg gyárilag mit ajánlanak.
Van 12db Motul chain lube factory line 400ml-es kiszerelésben.

3000Ft Akcióban!

akinek kell keressen.
710
ja, nekem is csak az ára tetszik...
amúgy milyen olajat érdemes venni a gépbe, tudnál valamit ajánlani? power1 racing pl?
Én kihagynám, de te tudod
leírása alapján túlteljesít minden létező szabványt. ha csak fele annyira jó, mint a címkéje írja akkor már megéri!
1900.-
Mennyibe kerül?
Azt elfelejtettem, hogy egy Suzuki Tsx125-be kéne