Bocs hogy igy kezdtem a kérdést de ebböl is látszik nem vagyok olyan profi mint ti. Na akkor újra kezdem.Viz hűtéses két ütemü Malaguti F12-s ,szeretném meg kérdezni hogy milyen motor olaj való bele. Természetesen fel mehettem volna googlera is de úgy gondoltam hogy itt a fórumon nem csak azokon segítetek akinek nap mint nap valamilyen baja van a motorjával hanem azoknak is akik ,azért keresik fel ezt fórumot mert Tudják hogy itt mindig van valaki aki segí t megoldani a problémát. KÖSZI A SEGITSÉGET.
Ja már én is belefáradtam, de aki annyit nem tud.... na mindegy úgyis vágod min kínlódok!
Aztán annyi esze egyik másiknak van, hogy beírjon egy fórumra (nem csak ide az összes többire is) de hogy a Google-t megnézze mit dob ki vagy egy olaj márka katalógust, stb.!
Az internet világába minden fent van csak keresni meg olvasni kellene!
Azt veszem észre, hogy sokan csak megkérdezik, megkapják a választ és még köszi sincs.
Ráadásul ha 3-4et előre olvasnának akkor linkeltem többször katalógust is. Abban azért nem kell sok ész megkeresni.
De akik csak így bekérdeznek azok egyet nem olvasnak vissza.
Én szívesen segítek, de ha ennyit nem tudnak megtenni, hogy visszaolvassanak pár hozzászólást akkor én sem töröm a válasszal magamat :) és szerintem többen így vagyunk ezzel
Ne haragudj de aki így kezdi.... inkább ad el francba aztán nem kell olaj!
Léghűtéses, vagy vizes és kétütemű akkor mindegy milyen márka a lényeg hogy full szintetikus 2T legyen!
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata MOBIL 1 RACING 15W-50-ről?
Eddig castrol power 1-et meg motult használtam de most jó áron hozzátudok jutni a mobil-hoz. elvileg ez is egy csúcskategóriás olaj.
Aztán annyi esze egyik másiknak van, hogy beírjon egy fórumra (nem csak ide az összes többire is) de hogy a Google-t megnézze mit dob ki vagy egy olaj márka katalógust, stb.!
Az internet világába minden fent van csak keresni meg olvasni kellene!
Peac!
kiegészíteném, hogy kicsit olvass vissza.
Azt veszem észre, hogy sokan csak megkérdezik, megkapják a választ és még köszi sincs.
Ráadásul ha 3-4et előre olvasnának akkor linkeltem többször katalógust is. Abban azért nem kell sok ész megkeresni.
De akik csak így bekérdeznek azok egyet nem olvasnak vissza.
Én szívesen segítek, de ha ennyit nem tudnak megtenni, hogy visszaolvassanak pár hozzászólást akkor én sem töröm a válasszal magamat :) és szerintem többen így vagyunk ezzel
Ne haragudj de aki így kezdi.... inkább ad el francba aztán nem kell olaj!
Léghűtéses, vagy vizes és kétütemű akkor mindegy milyen márka a lényeg hogy full szintetikus 2T legyen!
Eddig castrol power 1-et meg motult használtam de most jó áron hozzátudok jutni a mobil-hoz. elvileg ez is egy csúcskategóriás olaj.
Tudnátok tippet adni, hogy a Honda Cb125T2-be milyen olajat rakjak?
83 az évjárat, de sajna neten nem találtam meg gyárilag mit ajánlanak.
3000Ft Akcióban!
akinek kell keressen.
amúgy milyen olajat érdemes venni a gépbe, tudnál valamit ajánlani? power1 racing pl?