Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyári előírást rakj bele, max 15w-t, mert megeszi.
az a dolga az olajnak hogy fekete legyen...ha tiszta marad akkor mit lebegtet?
Motul 300v-t neki,az a tuti! De legalább 7100-t! Meghálálja a gép! http://motul.hu/index.php?p=ta...
Sziasztok! Vettem egy 500-as PiaggioX9-et. A Piaggio fórumon többen is 5w40 olajat írtak, de a gyári leírásban 20w40 szerepel(szerintem annak a hideg oldala már nagyon sűrű)! Motult rakok bele mint eddig mindenbe de azt nem tudom eldönteni milyen viszkozitásút! Szerintetek? Válaszaitokat előre is köszönöm!
tudod kávébarna,sötétbarna,fekete,olajbarna...olajsárga,arany (amikor betöltöd).
Aztán mész vele 3000-t normálisan,más meg megy vele 12 ezret csutkagázon...de hol...Szibéria vagy Afrika...
Milyen motor?..eleve kopott vagy szalonállapotú...
Csúsztatta a kuplungot rendesen vagy..... huhh
ne menjünk bele...
Sok mindentől függ az olaj színe.
fekete? nem sötétbarna?
fekete nem jó dolog
Normális hogy feketedik és nem fogy.
Jó olaj az eredeti Power 1.
A baj az hogy hamisítják és sokszor ez későn derül ki...
nekem nem volt semmi bajom vele bár én krossz mociba használtam de csere után sem volt fekete csak jóval sötétebb
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek a Castrol Power Racing 10w-50-ről? Elsősorban olyanok tapasztalatait várnám, aki sportmotorba használták. Haverom suzuki gsxr 600 k3-ba tette. A motor szuper állapotú, de használat során az olaj fekete lett. Nem fogyott belőle semmi. Ez normális?
Repsol is jó de a Motul jobb!
Viszont többet számít a márkánál, hogy fél vagy fullsynt az olaj!
Suzuki an 125 , 32 ezer kilometer , leghutes , tavasztol keso oszig haznalat kb 4 ezer kilometer .Repsol az jo minosegu ? Tavaly motul 5100 kapott de ezcsak fel szintetikus.
Repsol Moto Scooter 4T 5w-40 2200Ft/L (Full synt)
Motul Scooter Power 4T 5w-40 3600Ft/L (Full synt)

Szerintem...
tegyen bele a gyerek repsolt..... az az isten
Hűtés? Futásteljesítmény? Évjárat? Jellemző környezeti feltételek? Használat módja? Csak pár kérdés mielőtt kérdezel...
Ne a tartalmat keresd egy válaszban mert ha tartalmaz tartalmat attól még nem biztos, hogy a tartalmát hasznosítani is tudod. Nézd pl. ezt a meglehetősen tartalmas választ és mégsem lesz ettől több infód az olajakról pedig ezen válasz nagyon tartalmas mert hétszer megtalálod benne a tartalmat......
odaillő
tartalmas válasz...
hát sorolj!
Ajánlanátok valami jó minőségű olajat 4t 125cm3 as robogóba ?Felsorolhatok több darabot is .
Ha eleged van a megbízhatatlan forrásokból és kétes minőségből akkor tegyél Bel-Ray (Made in USA) kenőanyagot járműveidbe.
60 éves tapasztalat,teljes paletta,komoly referenciák,ugyanúgy családi vállalkozás mint a Motul Franciaországban.
Bővebben a termékekről itt olvashatsz akár magyarul is:

www.belray.com/powersports

Kis és nagy tételben is állunk rendelkezésre.
Keressetek bizalommal.
06306128980
0622312737
www.vargesmotor.hu
Helló!
Segíséget szeretnék kérni, hogy egy kétütemű 125-ös Aprilia ETX-hez milyen váltóolajat vegyek. Esetleg ha valaki tud szerelési útmutatót hozzá, az nagyon jól jönne.
Előre is nagyon köszönöm!
Gyuri
Hali!

volt már ilyen kérdés, de hátha...

XADO olajjal tapasztalat valakinek?

Köszi!
Keresd kutyát a hegylakóknál vagy itt
http://www.allbike.hu/
Sziasztok!

Fuchs Silkolene Pro 4 Plus 5w-40 olaj nincs valakinél jó áron?
Régebben nagyon ment itt a Fuchs bisznisz

Ha van valami elfogadható árú láncspray is ugyanott az is érdeklne.