Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen néztem Pl. :itt minusz kedvesség .165 C fokos forrásponttal nem rossz.
Castrol NF Antifreeze ~2000Ft/L és nincs bekeverve
Érdekes összehasonlító teszt, a MOTUL az elején de a végén lévők
Nekem is a GSR, piros motorba piros fagyálló való
Most nézem a MOTUL fagyálló folyadékot a NET-en , majdnem 5000Ft 1liter és ráadásul készre kevert. Pl .: itt
Érdekes,az enyém nem piros...
Autóban max 4 évet használok én is a rózsaszínűből .Ott bevált .
Ezekkel mind tisztában vagyok , csak szerettem volna olyat mint ami benne van .A MOTUL-ról jókat írnak !
FEBI rózaszín az van a polcomon , az autómban az van folyamatosan mióta a gyárit lecseréltem .Ha zöld nincs akkor én is erre gondoltam .De azért még szétnézek a piacon .
Az 5w40 nem híg egy kicsit?
Nálam is ez volt a vezérvonal,meg az sem elhanyagolható,hogy az új fagyállóból negyed annyiba vagyok,mintha a gyári mixből vettem volna 3 litert.
nekem i ez volt a szempont, alu hűtőhöz, 1-1 hígítással.
Én a gyári zöldet (ProHonda Coolant mix) cseréltem, G12+ minősítésű rózsaszínre. Ez a lötty kimondottan magas hőterhelésű korszerű alumotorok és hűtőrendszerekhez való,növelt csereidő periódusra.
Az öt éves hűtőfolyadék ne maradjon benne...
Tybee, nekem rózsaszín ment most a Majestybe. Ebben szerintem még a gyári volt, direkt úgy engedtem le, hogy lássam, mi van benne. Hát.......cserélni fogom mindenben 2-3 évente.
Tibi!

FEBI.
azt tedd bele amit a gyár előír 40eset én nekem már volt 10w40,50,60 is benne de visszatértem a 5w40re
nem a színe számít hanem az alapanyaga http://www.olajinfo.hu/index.p... ezt olvasd el de én a helyedben MOTUL fagyállót tennék bele
Milyen ZÖLD színű jó minőségű fagyálló hűtőfolyadékot ismertek ?

Kék , Piros jó minőségű van a boltokban de szeretném gyárosra cserélni . Már 5. évét kezdi , de lehet hogy marad ..../GSR 600 /
A 10w50nél ment ki a váltóm, a 10w40nél meg mint a vaj (puha váltás), de tudom hogy jobb az 50es de hát akkor most döntsem el....
10-40-estől csak jobb a 10-50-es.
A 10w40es nem jobb? A váltónak meg a legjobb nem? Olvastam..
minden motorba lehet tenni full szintetikus olajat