Milyen olajat ajánlanátok egy kétütemű robogóba? Most azzal szaladgálok a Gixxer helyett.
Nos, az a lényeg, hogy 2005-ös Yamaha BW's NG-ről van szó, és az eltelt 5 év alatt 46 500 kilómétert tekertem bele.
Eddig a maximális fordulatszámra is tökéletes MOL Speed 2T-t használtam, de most nem találok olyat a MOL kutakon...
sziasztok!
megint én vagyok:)
nost ma megjöt az olaj
az a kérdésem olajat és szűrőt is cserélek blokk oldalára az van írva hogy 2700 cc akkor annyi töltsek rá?mert a szervízköny írj minden féle mennyiséget csak nem tudok németül!
válaszotok előre is kösz!
Ja és yzf70r -rl van szó!
Morris Lubricants - Race MX4 (10w40)
Valaki használta már, illetve van valami tapasztalata az olajjal kapcsolatban? full szintetikus off road versenyolaj... kíváncsi lennék ismeri/használja valaki?
Elvileg jó.
nagyvas.hu-n olcsóbban megkapod.
Esetleg megpróbálhatsz egy ilyet: Motul 5100 15W50 ez félszinti, de a viszkozitása hasonló a 20w-50-hez.
esetleg ezt: Castrol ActEvo GP 4T 20W50
vagy ezt: Valvoline Durablend 4T motorolaj 20W50
Van választék, rajtad múlik melyik tetszik. Mindegyik használható a yamahában, és még viszonylag sűrűbb olajok is.
Én motult vennék.
Milyen olajat ajánlanátok egy kétütemű robogóba? Most azzal szaladgálok a Gixxer helyett.
Nos, az a lényeg, hogy 2005-ös Yamaha BW's NG-ről van szó, és az eltelt 5 év alatt 46 500 kilómétert tekertem bele.
Eddig a maximális fordulatszámra is tökéletes MOL Speed 2T-t használtam, de most nem találok olyat a MOL kutakon...