Üdv: Tegnap volt a közút biztosítója kárfelmérésre, kikérdeztem a mukit, tk-ra veszi a Pisti motorját. Érdekes, mintha a közút érezné, hogy hibázott. Az útfelmarás, nem 3 cm mély volt, csak az út szélén volt annyi, a közepén 8-10 cm, és nem 1m-es volt, hanem a felezőn túl. Egyébként nem érdekes, hogy elfordították-e a táblát, vagy a közutasok hagyták úgy, nem volt megfelelően jelezve, és ekkora lyukhoz a 40 is sok volt. Pláne, hogy közvetlen sötétedés előtt közvetlen történt az eset, tényleg, úgy hagyták volna éjszakára? Mindenesetre láttunk egy gesztust, hogy talán fizetnek, várjuk a végét.
Lillafüredet elhagyva Szernecs irányába haladunk továbbbbb ezen szakaszon- úgggggy húúúúúúúúúúúzuk ahogy nem szabad majd Tokaj érintésével, és bizonyos fagylaltmennnnyiség elfogyaztása után érkezünk meg a NÁZÁhoz Köszönjük hogy velünk utazik
KÉK TÚRA KÉK TÚRA becsekkolás 8.30-kor felszálllás9.00-kor
útvonal: a 3-as úton megközelítjük majd bevesszük Gyöngyöst 12-kor elindulunk Kékestetőre. A megemlékezés után visszaérkezés Kékes-Eger Eger-Lillafüred útvonalon
zsolti.er6n és ez csak utcán!
Annyi zsetont húzzatok le róluk amennyit csak lehet!
akkor gondolom teljes beöltözést igényel a szituáció
útvonal: a 3-as úton megközelítjük majd bevesszük Gyöngyöst 12-kor elindulunk Kékestetőre. A megemlékezés után visszaérkezés Kékes-Eger Eger-Lillafüred útvonalon
Augusztus 27. KÉK Túra. Ind: Nyíregyháza, Debreceni u. OMV kút - 8.45-kor ./motorozz.hu /
Remélem nem lesz ilyen k..va meleg,ma még rövid gatyában meg pólóban is majde le sültem...
Ti hogy jösztök,utitárssal,vagy egyedül?
Én biztos megyek cimbi
Mit számít pár ember...
Hányinger...
"az eljárást bizonyítékok hiányában megszüntetem..." (kalapács)