Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

plázaparkoló-szegfű ut -plázaparkoló . 13 00-tól 13 01 ig ok ?

délelőtt hozzánk is jönnek , délután nekem is jó .
ha tudok alamit hivlak .

ja és széles utat szeszenek és a többieknek is .
jó reggelt!
cimbik ha megy valaki valamere egy kisebb körbe én is benne vagyok csak nem lesszek gép előtt dobjatok már egy sms-t mikor hol-hova előre is köszi
Megyünk, csak a papírkutyák félnek egy kis esőtől!
heló honda nsr 125-t keresek bontásra ha vkinek van vmije mást is meghalgatok. az egy mailt dobjon: sztrehoszkigergo@citromail.hu vagy msn:geryy95@hotmail.com
Így van remélem leszünk annyian mint tavaj és nem ijed meg senki egy kis esőtöl ha esetleg lesz de nem lesz . JA ÉS JO
BBULÁST A BETYÁRNAK!
A tokaji motoros találkozó idejére, apartman kiadó!
érd:06-70-554-5025
A lehető leggyorsabb felépülést neked...
Mielőbbi gyógyulást és felépülést kívánok!
Robikám mielőbbi gyógyulást és felépülést kívánok!
Újra itt az Augusztus, a Kék Túra ismét elérkezett. 27-én Augusztus utolsó szombatján elhunyt motors barétainkra emlékezünk Kékestetőn. Ugyan úgy mint tavaly guruljunk eggyütt és emlékezzünk barátainkra!
hali!
Lehet még pólót rendelni, és ha igen kinél és hogyan.
Mihamarabbi jobbulást és jó egészséget kívánunk Cimbi!
http://www.szon.hu/sosto/lecsu...

Ergyre több a motoros baleset
A mai "záporeső-zivatar" ellenére azért toltam egy lájtos-magányoselmélkedős két órát a hegyek felé egy csepp víznélkül az arcomba
Azért nem keveset izzadnak ezek a munka terhe alatt a nagy zsetonért
Hard.
Minden elismerésem!
Kell a kitartás az esőben motorozáshoz
Osztom a véleményed.
Kezdek rájönni, hogy amit mondanak annak az ellenkezőjére kell számolni
Lófaszt az időjósok seggébe
Na megyünk mocizni fasza az idő
hát olat int az enyém nem gyártanak 2002 óta. az utolsó kiadású az enyém.. ettől már csak újabb van.. én úgytudom hogy karbiba szoktak fúvókátcserélni, esetleg lánckereket is lehet variálni az enyémen 14*53van a kipufogóhoz én nem nyúltam.. de lehet abból is vágni kell valamit..
Jön valaki motorozni? Tök jó idő van!
DerbiSm50Racer az egyik ismerősöm vett egy ilyen gépet mint a tied 500kmnél mit szoktak vele csinálni ?Hallottunk olyat hogy kipuból szűkitőt kiszedni meg a fogaskerekekkel vmit variálni?hogy is van ez?
Hell!
Szombaton megy valaki Sirokra?
hát mi hétfőn indultunk, odafelé a szakadó eső miatt olyan 5 óra volt az út, ma visszafelé viszont már csak 3,5! autópálya szakaszosan kész van, amúgy az utak nem rosszak, csak a tátrában a szlovák oldalon, de azt is már csinálják. 120-150nel lehetett jönni, rendőr is alig volt..
2 személy , tanktáska.....seggem nem éreztem nap végére