Sajna nekem is közbejött a céges dolog,ezért sajna csak vasárnap tudok indulni.Többen csörögtetek,hogy szintén a vasárnap mellett szavaznának,tehát vasárnap reggel 9 óra a szokott helyen(plazma): gyülekező,negyed 10- ig utána szigorúan:INDULÁS.Zöldkártya,teletankolva a gép,néhány szendvics vagy harapnivaló,esetleg egy kis euró tartalékba és GOOOOOO! Göncnél még televágjuk a gépeket magyar naftával.Összesen olyan 350 km kb.ha mást nem szavaz meg a közönség Na ennyi nagyjából.Sziasztok
Mi a múlt héten vasárnap 9 körül indultunk,és köbö Nyéknél olvadt ki a herezacskónk
Nekem így most már csak a szombat yo,úgyhogy írjátok ki legalább a fórumra hogy mi a döntés
Nekem,meg sztem Zsoltinak is szombat,meghát én átszerveztem mindent vasárnapra a túra kedvéért
Szerintem ha 9-re mész,és nem műtenek,10-kor már indulhatunk
Vasárnap lenne a biztosabb kolléga,mert sajna szombaton be kell mennem egy céges orvosira-kötelező.és valószínű így az indulás is elhuzódna vagy 11 körülre ,ami szerintem már késő lenne.
Nekem így most már csak a szombat yo,úgyhogy írjátok ki legalább a fórumra hogy mi a döntés
Szerintem ha 9-re mész,és nem műtenek,10-kor már indulhatunk
hát nemtudom