Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gönc vagy tokaj
most mi?
hogy gönc
ki robant le?
Tokajban gázbowdent szerelnek!
na holvanak a túrázók?
Nem fogod megbánni
Reggel én is ott leszek,régen voltam már veletek túrázni.
Sajna nekem is közbejött a céges dolog,ezért sajna csak vasárnap tudok indulni.Többen csörögtetek,hogy szintén a vasárnap mellett szavaznának,tehát vasárnap reggel 9 óra a szokott helyen(plazma): gyülekező,negyed 10- ig utána szigorúan:INDULÁS.Zöldkártya,teletankolva a gép,néhány szendvics vagy harapnivaló,esetleg egy kis euró tartalékba és GOOOOOO! Göncnél még televágjuk a gépeket magyar naftával.Összesen olyan 350 km kb.ha mást nem szavaz meg a közönség Na ennyi nagyjából.Sziasztok
Beszéltem r1 janival és azt mondta vasárnap indulunk!a többit ő tudja mikor hány méter!
Mi a múlt héten vasárnap 9 körül indultunk,és köbö Nyéknél olvadt ki a herezacskónk
Nekem így most már csak a szombat yo,úgyhogy írjátok ki legalább a fórumra hogy mi a döntés
Este 7ig le kellene fixszálni
Szombat ok, az sem baj, ha 10 után indulunk, azért nem olyan melegek a reggelek, mint aug-ban 8-10 °C
Nekem,meg sztem Zsoltinak is szombat,meghát én átszerveztem mindent vasárnapra a túra kedvéért
Szerintem ha 9-re mész,és nem műtenek,10-kor már indulhatunk
De könyörgök,írjátok már meg vagy csörögjetek hogy kinek mikor jó
De ha mindenkinek a szombat jó akkor valamit csak elkövetek és sietek nagyon.
Vasárnap lenne a biztosabb kolléga,mert sajna szombaton be kell mennem egy céges orvosira-kötelező.és valószínű így az indulás is elhuzódna vagy 11 körülre ,ami szerintem már késő lenne.
Nekem tök mind 1 csak Janinak is van dolga szombaton
hát nemtudom
Szombaton kellene teperni gyerekek mert vasárnap mindenki siet haza meg másnap meló,és jobb idő is lesz pár fokkal az sem utolsó szempont
Mi újság Jani hogy áll a szervezkedés?