Az ideális az lenne ha Kántorék nyomnának egy pert a felelőtlen "ismeretlenek" nyakába hogy végre legyen egy precedens értékű per ami leállítja ezt az egész leszaromságot!
Az érintettek helyében pedig nem magyarázkodnék hanem korrekten felajánlanék önként egy méltányos kárpótlási összeget,persze csak ha van bennük gerinc....
"A Magyar Közút Nonprofit Zrt. részéről ekképpen reagáltak a konkrét esetre: ... az elforgatott közúti jelzés helyreállításáról még akkor intézkedtünk”.
"tábla elfordítása miatt a Nyíregyházi Rendőrkapitányság a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanújával ismeretlen tettes ellen indított nyomozást."
Ehhez is csak gratulálni tudok.... Magyarország én így szeretlek.... egyszerűen nevetséges...
Sziasztok! Shiver 750 eladó! 750cc, 95LE, 6425Km, első tulajtól, szervizkönyvvel, összes tartozékkal, ( GPS konzol nem! ), Az ár fix: 1.500.000 Ft Tel.: 70/ 620-21-05
R1 Jani Bíró Roli már kb 3hete szervezi a túrát.Eddig elég sokan jelezték , hogy jönnek.Ti is velünk tartotok , vagy külön mentek?Csak azért mert látom , hogy kérdezted Malát , hogy szervezi -e.
Úgy olvasom sok mindenről le vagyok maradva!
Történnek a sajnálatos események egymás után (SAJNOS)!
Mielőbbi felépülést és jobbulást mindenkinek!
Sajnos Józsinak nem volt szerencséje a sóstói úton, maradandó sérülést szenvedett. (Jobb lábát térd alatt csonkolni kellett )
Vigyázzon magára mindenki!
Hétvégén lesz a Kéktúra-páran beszélgettünk,hogy esetleg mehetnénk ha összejön egy kis csapat és hálát adhatnánk az őrangyalainknak.....és megemlékezhetnénk azokról, akik már nem motorozhatnak velünk.Mit szóltok hozzá?Sietek majd én is,hogy le tudjam tenni a kamiont és indulhassunk.Mala remélem szervezed?
Az érintettek helyében pedig nem magyarázkodnék hanem korrekten felajánlanék önként egy méltányos kárpótlási összeget,persze csak ha van bennük gerinc....