Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ideális az lenne ha Kántorék nyomnának egy pert a felelőtlen "ismeretlenek" nyakába hogy végre legyen egy precedens értékű per ami leállítja ezt az egész leszaromságot!
Az érintettek helyében pedig nem magyarázkodnék hanem korrekten felajánlanék önként egy méltányos kárpótlási összeget,persze csak ha van bennük gerinc....

Remélem jössz a kék túrára,jó alkalom ezekről a dolgokról is beszélgetni...
"A Magyar Közút Nonprofit Zrt. részéről ekképpen reagáltak a konkrét esetre: ... az elforgatott közúti jelzés helyreállításáról még akkor intézkedtünk”.

"tábla elfordítása miatt a Nyíregyházi Rendőrkapitányság a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanújával ismeretlen tettes ellen indított nyomozást."

Ehhez is csak gratulálni tudok.... Magyarország én így szeretlek.... egyszerűen nevetséges...
- Suzuki GSX-R 600/750 02-03
- Suzuki GSX-R 1000 02
- Suzuki SV 1000 S

is ilyen van! ha tud vki szóljon légyszi! nagyon fontos lenne
suzuki SV650 K4 ez lemaradt
üdv! holnap műszakizik a motor, és amire számítottam tükör nem jött meg. Tudna valaki eladni/kölcsönadni egy suzuki tükröt?
http://www.szon.hu/tisztan-lat...

Kíváncsi leszek a végére az ügynek!
Évjárat: 2010
Sziasztok! Shiver 750 eladó! 750cc, 95LE, 6425Km, első tulajtól, szervizkönyvvel, összes tartozékkal, ( GPS konzol nem! ), Az ár fix: 1.500.000 Ft Tel.: 70/ 620-21-05
R1 Jani Bíró Roli már kb 3hete szervezi a túrát.Eddig elég sokan jelezték , hogy jönnek.Ti is velünk tartotok , vagy külön mentek?Csak azért mert látom , hogy kérdezted Malát , hogy szervezi -e.
mi a faterral 90% hogy megyünk
fasza lesz az idő is, meg pályán még sosem voltam..
16-17 óra körül oda kéne érni..szólj ha érdekel, mehetünk együtt
Lehet én mennék...
Úgy olvasom sok mindenről le vagyok maradva!
Történnek a sajnálatos események egymás után (SAJNOS)!
Mielőbbi felépülést és jobbulást mindenkinek!
Sajnos Józsinak nem volt szerencséje a sóstói úton, maradandó sérülést szenvedett. (Jobb lábát térd alatt csonkolni kellett )
Vigyázzon magára mindenki!
valakit nem érdekel most pénteken a Kawasaki Lime Party a Hungaroringen?
motorozz.hu
Nyíregyháza., Debreceni út O.M.V kút
érkezés a kúthoz - 2011-08-27 08:30:00 indulás 2011-08-27 08:45:00
Hétvégén lesz a Kéktúra-páran beszélgettünk,hogy esetleg mehetnénk ha összejön egy kis csapat és hálát adhatnánk az őrangyalainknak.....és megemlékezhetnénk azokról, akik már nem motorozhatnak velünk.Mit szóltok hozzá?Sietek majd én is,hogy le tudjam tenni a kamiont és indulhassunk.Mala remélem szervezed?
Örülök,hogy megúsztátok szerencsésen,sajnos a sóstón történt baleset már rosszabbul végződött.Gyógyulást a kollégának!
Üdv Mindenkinek!

Van valakinek fotója/videója a tegnapi nyírpazonyi fighterkedésről?
Jó hogy nem lett semmi bajotok
Honnan induljunk? (9:30-kor)
Akkor te a lassú csoportban leszel,mi lesz olyan ahol 110-el is megyünk majd!
Én mennék, ha van még hely! De csak ha max 100-zal megyünk!