Zenei fesztivált szervezek Leveleken, a Tó-centrumban. Minden motorost szeretettel várunk, a belépés díjtalan, több frankó koncert lesz. Főzenekar: PIRAMIS
Üdv.: Imre
Info:06209308413
600F2 ha köll a kabát szójjá, vagy ird meg az elérhetőségedet! irhatsz nyugodtan a blazerx@freemail.hu -ra.
Ha valakinek kell csizma 42-es(sidi vertigo) ami az enyém volt az is eladó. Meg a bőrcuccom is. 50-es méretű.
Sziasztok!
Szombaton megy valaki a tokaji felvonulásra? Az ingyenes, vagy azért is horribilis összeget kérnek a szervezők?
Ha van aki akar menni szívesen csatlakoznék!
Sziasztok, még nem írtam ebbe a topicba, Most megteszem. Aki a pázánál járt, már láthatott engem, Rolitól vettem a vasat.
Údv mindenkinek, remélem,egy motorossal több lesz mostantól.
Ui: tudtok valamit duduról?
Lac
Zenei fesztivált szervezek Leveleken, a Tó-centrumban. Minden motorost szeretettel várunk, a belépés díjtalan, több frankó koncert lesz. Főzenekar: PIRAMIS
Üdv.: Imre
Info:06209308413
Ha valakinek kell csizma 42-es(sidi vertigo) ami az enyém volt az is eladó. Meg a bőrcuccom is. 50-es méretű.
Szerintem igen!
Valaki nem tudja, hogy Nyíregyháza és környékén hol csinálnak ultrahangos karburátor tisztítás?
-csókolom jöttem felvonulni
-ja, 1200.-ft lesz
-bankkártya jó
-nem nem kp
-tessék
-köszi, jó felvonulást
Szombaton megy valaki a tokaji felvonulásra? Az ingyenes, vagy azért is horribilis összeget kérnek a szervezők?
Ha van aki akar menni szívesen csatlakoznék!
i-Tokaj-Nyír1 500km.
Údv mindenkinek, remélem,egy motorossal több lesz mostantól.
Ui: tudtok valamit duduról?
Lac
ody.focus()
Mi is tervezzük,de mi auswitzig és két naposra.
Eladó a Honda kabátom, ha kell valakinek szóljon. L-es méretűűűű