Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tokaj?
Holnap vagy vasárnap lesz valami mozdulás valamerre?
Üdv. Mindenkinek!

Zenei fesztivált szervezek Leveleken, a Tó-centrumban. Minden motorost szeretettel várunk, a belépés díjtalan, több frankó koncert lesz. Főzenekar: PIRAMIS
Üdv.: Imre
Info:06209308413
egyre jobban van, hála az égnek...már megy a poén meg a hülyeség szóval mondhatom hogy sokat javult, hamarosan hazaengedik ...
600F2 ha köll a kabát szójjá, vagy ird meg az elérhetőségedet! irhatsz nyugodtan a blazerx@freemail.hu -ra.
Ha valakinek kell csizma 42-es(sidi vertigo) ami az enyém volt az is eladó. Meg a bőrcuccom is. 50-es méretű.
Ma Magyarországon?
Szerintem igen!
Helló

Valaki nem tudja, hogy Nyíregyháza és környékén hol csinálnak ultrahangos karburátor tisztítás?
Szerinted ez életszerü:
-csókolom jöttem felvonulni
-ja, 1200.-ft lesz
-bankkártya jó
-nem nem kp
-tessék
-köszi, jó felvonulást
Sziasztok!
Szombaton megy valaki a tokaji felvonulásra? Az ingyenes, vagy azért is horribilis összeget kérnek a szervezők?
Ha van aki akar menni szívesen csatlakoznék!
Hétvégén, megígérem. Van még mit szépíteni rajta, kéne egy plexi, de egy királynő, és nagyon megy. Japán belföldi. 76le
Jó kis kör volt!
Légyszi, tegyél föl képet a vasadról!
Nyír1-Bánréve-Tomafa-Dobsina-Poprad-Levoca-Presov-Kosice-Hidasnémet
i-Tokaj-Nyír1 500km.
Sziasztok, még nem írtam ebbe a topicba, Most megteszem. Aki a pázánál járt, már láthatott engem, Rolitól vettem a vasat.
Údv mindenkinek, remélem,egy motorossal több lesz mostantól.
Ui: tudtok valamit duduról?
Lac
Hehehe, ezt elcsesztem
Egyre több a motoros is javascript:smile(document.frmmsg.body,'22');document.frmmsg.b
ody.focus()
Köszi,merre voltatok?
Szlovákban free az autobahn. Most voltunk vasárnap.
Ja, és lengyelbe elfogadják az eurót, vagy kell zlotyit váltani?
Szlovákba meg lengyelbe fizetősek az autópályák?
Mi is tervezzük,de mi auswitzig és két naposra.
ok.úgy is megyek Gabulya Zolihoz,reggel 8 körül
Szia, valamikor a hét közepén, össze tudunk futni, tehát szerdán! Nyíregyházán bárhol.
Helló Balázs!Érdekelne a kabát.Mikor,s hol lehetne próbálni?
Sziasztok!
Eladó a Honda kabátom, ha kell valakinek szóljon. L-es méretűűűű