Sziasztok Figurák! Ha minden igaz jövőhét szombatra vagy vasárnapra talán kész a gépezetem és csapathatnánk egy köröcskét valamerre. Esetleg egy szlovák kör mint tavaly?Vagy először rövidebb? De ahogy akarjátok,mindegy merre Ki lenne benne ?Gondolkodjatok rajta Csak hétvégére jövök majd haza és akkor leszek netközelben,de telefonon tartom a kapcsolatot Remélem tudunk még csapatot összehozni
A meggyesünk a környék legmagasabb pontján van, így fagytól viszonylag védett, az akácost pedig körbe árkoljuk, illetve ha más nem marad a krossz motor üldözni a tolvajokat! :D
Igen lesz nyílt nap a suzukiban, de már nagyon kevés hely van. A legjobb motorokon már nincs is időpont.
Na de aki korán gondolkozott az tuti hogy vérmes paripát választhatott. Jeeeeeee
helló
Én nem mert lagziba leszek, de innen mennek egy páran, lentebb olvashatod is. Jövöhéten egy gurulást összehozhatunk valamikor , akár hétköznap este is. szép napot
Most olvastam a tegnapi programotokat, bocsi, de nem voltam mostanság gépközelben....
Holnapi Suzuki nyílt napra megy a környékről valaki? (Vaja és térsége)
Ha lehetséges csatlakoznék!
szia. Jó lenne a program is és a tempó is, csak az öcsém nősül aztán így nem tudok menni sajna. Majd legközelebb, azért köszi ,hogy szóltál.
szép napot
Szombaton 9:30 körül találkozok két pátrohai sráccal Gégényben, és megyünk a Suzuki napra. Demecseren keresztül Székely felé megyünk ki a 4-esre. Én domrád felől érkezek Gégénybe.
Ha jó neked az időpont, az útvonal, és a 110-120, akkor találkozhatunk.
Jó gurulást papó!
Tavaly mentem veletek, csak akkor a hatarig.
Fűteni jó lesz majd 10 év múlva, csak most van vele munka bőven, legfőképp kapálás 35 fokban... :D
Na de aki korán gondolkozott az tuti hogy vérmes paripát választhatott. Jeeeeeee
Én nem mert lagziba leszek, de innen mennek egy páran, lentebb olvashatod is. Jövöhéten egy gurulást összehozhatunk valamikor , akár hétköznap este is. szép napot
Holnapi Suzuki nyílt napra megy a környékről valaki? (Vaja és térsége)
Ha lehetséges csatlakoznék!
Jó szórakozást!
szép napot
Ha jó neked az időpont, az útvonal, és a 110-120, akkor találkozhatunk.