Sziasztok! lenne egy kérésem ha van facebookotok szvazzatok a képemre hogy elnyerhessema Shox motoros katalógus 2012 es arca címet legalább egy valódi motoros csaj is legyen ebbe a katalógusba ezt kéne :)
Motoros üdv Csibi
Hello az lenne a kérdésem hogy nem tudtok valahol motor bontót vagy ahol árulnak TSR125 alkatrészeket vagy valami oldalt
meg hol hegesztenek acélvázat?
Dombrádra terveztük már hogy lenézünk. :) A szerda délután/este eddig úgy néz ki jó, bár a munkahelyemen most eléggé szezon van és általában csak este 7-8 között jutok be Kisvárdáig egy kis gurulásra. :)
Sziasztok
Ugy néz ki lennénk egy páran egy kis motorozásra. Már csak az időpontot kellene egyeztetni. M?ondjuk szerda délután esetleg? Nem tudom ki,hogy dolgozik. Várom a javaslatokat. Üdv
Közérdekű információ akit esetleg érdekel. Nagyon korrekt és megbízható szervíz és bontott alkatrész kereskedés Timáron, Tokajtól 5 km-re.
motorszerviz.hupont.hu
Szuper!
Kisvárdán szoktál járni néha?
Mi esténként ott szoktunk szétnézni, vagy valamelyik Tisza-part, ami közelebb van mert egyelőre csak egy 10 lóerős 50-es endurom van. :)
Helló. Ha gondolod csaphatunk valamikor egy kört tokaj felé vagy valamerre. Én gégényi vagyok az asszony vajai amúgy. Nem tudom te mikor érsz rá. egyeztessünk aztán guruljunk valamerre amig jó az idő! :-)
Hali Nyirbátor ( a Sipos cukrázdánál ) van nagy pezsgés hétvégenként. Onan általában a Meszes,Zilah,Tasnád a cél pont, nincs mesze és lehet jot gurulni. De ha csatlakozni szeretnél 1_1 laza turához akkor MSN Lafi03@live.com cimen elersz
Sziasztok!
Lenne egy egyszerű és tömören megválaszolható kérdésem.
Ki merre szokott járni túrázni/szétnézni/motorosokkal összefutni/stb. a megyében, vagy közelében? Merre érdemes menni?
Válaszotokat előre is köszönöm, ebben a melegben!
ezt kéne :)
Motoros üdv Csibi
meg hol hegesztenek acélvázat?
De addig még egyeztetünk, kinek hogy felelne meg.
Ugy néz ki lennénk egy páran egy kis motorozásra. Már csak az időpontot kellene egyeztetni. M?ondjuk szerda délután esetleg? Nem tudom ki,hogy dolgozik. Várom a javaslatokat. Üdv
motorszerviz.hupont.hu
Ha Tokaj felé motoroztok érdekelne engem is a túra.
Kisvárdán szoktál járni néha?
Mi esténként ott szoktunk szétnézni, vagy valamelyik Tisza-part, ami közelebb van mert egyelőre csak egy 10 lóerős 50-es endurom van. :)
Csatlakozok a fórumhoz mint Szabolcs megyei motoros, Kisvárdáról. :)
Ha valaki van a környékről írjon és lehetne szervezni kisebb túrákat.
Köszi a nyírbátori ajánlatot, én vajai vagyok, szóval nincs is messze át fogok nézni egy párszor!
Lenne egy egyszerű és tömören megválaszolható kérdésem.
Ki merre szokott járni túrázni/szétnézni/motorosokkal összefutni/stb. a megyében, vagy közelében? Merre érdemes menni?
Válaszotokat előre is köszönöm, ebben a melegben!