azzal jah. Semmi kerdesed nem volt hozza csak egybol jottel a keppel + hogy utcan...Latszik szurja a szemed a feher ruha mert meg ha allandoan abba lennek megertenem az irasod :) joidobe fel nem veszem, szoval masnak celozgass iennel ne nekem :D sostoi szereplesedet konyveljuk el nem is vitattam...
forumon vagyunk, miert kene nekem engedelyt kernem barmi fele hozzaszolashoz...latom szarul esett, de ez volt a cel :D a seggnyalas nem itt kezdodik, azert mert szinte minden nap kint vaok es talalkozok sok mindenkivel? De az egy ev alatti 15000km ami a mociba kerult nem arrol arulkodik, hogy a plazanal verem a faszom...kozbe josz mar te is megint az alszent kanyarvadasz dumaddal...tudod nekem a gyorsulas tobbet ert kunmadarason mint, hogy kanyarogjak egesz nap...azert mert valaki nem azt csinalja mar keves is, es annyit tud? Neked az jon be, nekem mas, valakinek a stunt valakinek a palya...ragozhatnank...mokas beszolasaid tetszettek, latszik kozod nincs egy gyorsulashoz es meg ertekelni se tudod, de jobb is igy mert a fickos motorod keves is lenne oda :D
kötekedősből: akkor csináld aldiringen...nem mindenki kanyarvadász, zsolti először volt pályán és kúrva jól érezte magát eddig kopott a gumi és akkor mivan? sabato te is menjél döntögessed akkor utcán peremig legyél rá büszke, azt arcoskodhatsz vele...
Ti merre szoktatok menni ha egy kis kanyargásra vágytok? (Lillafüred kivétel oda én is szoktam menni)
Milyen volt a kéktúra? Sajnos nem volt lehetőségem menni...
Ez se kötekedésből,de kb olyan, mintha egy hangyát hasonlítanál egy elefánthoz. De amíg ki nem próbálja valaki, addig hiába magyarázom.... A majrécsík nagysága meg kúrva sok mindentől függ. Nem csak a dőlésszögtől...
-a fickós motorom nekem tökéletes,nálam nem a papir-lóerő, meg a divat puccsitás a hiteles vason, meg a fehér bőrruci a motorozás.
-ja jut eszembe nyomatékgyorsulásunknál hol is voltál a vadasparknál............? Eléggé hátul! Fickós motor.
Te mondig annak a se..ét nyalod akivel aznap motorozál?
Gyakorold az elindulást, más úgysem megy! A tükröt utcára se tedd vissza,mert fogja a gépet!
Semmi.
Örülök, hogy jól érezte magát!
Nagyon felhúztad magad.
Nem kötekedésből írtam, csak megjegyeztem.
Remélem, ő nem húzta fel magát rajta!
Ti merre szoktatok menni ha egy kis kanyargásra vágytok? (Lillafüred kivétel oda én is szoktam menni)
Milyen volt a kéktúra? Sajnos nem volt lehetőségem menni...