Én sem értem, h a picsába engedik ezeket a szarokat sisak nélkül közlekedni.
Kibaszott veszélyesen nyomják vele a nyanyák!
Véletlenül van egy ilyen, járjon az ember bíróságra (ha szerencséje van magát nem töri össze) meg zsebből csináltassa meg a vasat!
Erre megint csak sajnos az lehet mondani, h ez MAGYARORSZÁG! Szégyen ami itt folyik!
Szomorú hogy ez történt, de tényleg a kerékpárosok azok akik végleg nem tartanak be semmilyen rájuk is vonatkozó kresszt. Se karjelzés, se körültekintés, semmi, csak mennek mint az őrült, egyik sávból a másikba. A Szon-ról meg anynit hogy igénytelen egy tróger munkát végeznek.Nincs olyan hét hogy ne lehetne hibát találni. Persze előfordul bárkivel hogy hibázik, na de minden héten?
Teljesen egyetértek Veled, ráadásul ezek a szarok mennek 30-40 km/h val, és még egy biciklis sisak sem kell rá.
Amúgy a cikkíró szegénységi bizonyítványa, hogy kb 5-6 képen látszik a Suzuki jel a tankon, ami nem is olyan kicsi, és mégis leírja, hogy Yamaha.
Végülis még mindig Szabolcsban vagyunk....
Nekem is herótom van az ilyen járművektől. Ezekkel mehetnek az úton a járdán mindenhol ez bosszantó.
Az a gond h a bicikliseket nem büntetik megfelelően és túl sok minden meg van engedve nekik.
Nem akarok abba belemenni, hogy ki volt a hibás, meg ilyesmi, de a kerékpárosok elég felelőtlenül közlekednek, főleg a falvakban, és ott is főleg az idősebb nők.
Hát még ha egy ilyen elektromos szekér van alattuk.
Mintha szárnyakat kapnának.
Az egyik legdurvább személyes élmény az volt, amikor a zebráról ledudáltak egy ilyennel, mert nem akart lassítani a paraszt.
Egyébként ebben a hónapban már nekem is lehetett volna ilyen balesetem Tiszakanyáron, és Dombrádon, szerencsére megúsztuk.
Minden esetre sajnálom a motorost is, és a hölgyet is.
Meg a Yamaha Banditot is, bár ilyenről most hallok először.
nem tudom mikor, napos idő alap hozzá, na meg a szabadidő...
Amit beszéltünk mikor csináljuk? Persze a jó idő kell elsőnek.
Kibaszott veszélyesen nyomják vele a nyanyák!
Véletlenül van egy ilyen, járjon az ember bíróságra (ha szerencséje van magát nem töri össze) meg zsebből csináltassa meg a vasat!
Erre megint csak sajnos az lehet mondani, h ez MAGYARORSZÁG! Szégyen ami itt folyik!
sziasztok :)
Amúgy a cikkíró szegénységi bizonyítványa, hogy kb 5-6 képen látszik a Suzuki jel a tankon, ami nem is olyan kicsi, és mégis leírja, hogy Yamaha.
Végülis még mindig Szabolcsban vagyunk....
Az a gond h a bicikliseket nem büntetik megfelelően és túl sok minden meg van engedve nekik.
Hát még ha egy ilyen elektromos szekér van alattuk.
Mintha szárnyakat kapnának.
Az egyik legdurvább személyes élmény az volt, amikor a zebráról ledudáltak egy ilyennel, mert nem akart lassítani a paraszt.
Egyébként ebben a hónapban már nekem is lehetett volna ilyen balesetem Tiszakanyáron, és Dombrádon, szerencsére megúsztuk.
Minden esetre sajnálom a motorost is, és a hölgyet is.
Meg a Yamaha Banditot is, bár ilyenről most hallok először.
Arról nem írnak h a biciklis jelezte-e a kanyarodási szándékát.
Jó kis motoros pihenőhely ;)
érdeklődni szucsik@citromail.hu címen..ha egyéb olaj érdekel 4t ,hajtómű, fékolaj, teleszkópolaj… sorolhatnám. érdeklődj nyugodtan mindent találsz ..pl: http://www.vatera.hu/motul_sco... http://www.vatera.hu/elf_moto_...