Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva!
Sajnos történt. Most lábadozás még egy pár hétig. Itt ha lehet nem részletezném nagyon a bukást. Úgy néz ki semmi maradandó nem lesz, a motor se gáz szerencsére! Eltört 6 bordám, bokám, májam, tüdőm, gerincem sérült.
Szia Robi A neked kívánt jobbulásokból arra következtetek, hogy történt valami Mesélj egybe vagy? és a 10-es
Mi történt, hogy történt
Úgy tudom, h sajnos nagy a baj! Jobbulást!
Nem a rosszindulat szól belőlem,de ha az ilyennek a gyereke motorozna és ugyanígy járna akkor vajon ő hogy minősítené a történteket
És vajon "észrevenné" legközelebb hogy a motoros is ugyanolyan értékű partner a közlekedés káoszában
Jobbulást nekik!
Mindenki vigyázzon magára!
Köszi Cimbi!
Mielőbbi felépülést cimbi!
http://www.szon.hu/nyiregyhaza...
kíváncsi lennék mi volt valójában..
Szevasz Robi!Látom,a Balcsin még azért jó idő van.Jobbulást Neked!Majd beszélünk.Cső!
Köszi szépen Cimbi!
Tedd fel a facebookra eseménynek.
Helló Dudu látod milyenek ezek a nővérek nekem is hisztiztek tegnap 4kor voltam fent már mondták hogy hazamentél.Kántorral jobbulást kívánunk.
köszi! A Drágámat még nem láttam csak képeken....
Szeva Cimbi! ÁÁÁÁÁ NAGYON HIÁNYZIK a 107! Főleg a nővérek! Hogy az I... húzza a seggelyukába a faszát mindnek bele! Tisztelet a kivételnek!
Igen 3 kor lesz ma felvonulás!
Mi 2 kor találkozunk a tokaji úti volt fősulis épület előtt, ha valakinek van kedve csatlakozhat.
Holnap a plázától kellene indulni 1óra körül mert én úgy tudom hogy 3kor lesz a felvonulás Tokajba,aki gondolja Gooooo
nah végre h kiszabadultál, gyors jobbulást, a nehezén már túl vagy...
motor hogy áll?
szeva cimbora! nah úgylátom nem bírtad tovább már bent a 107be :D gyors felépülést aztán küldjök neki
az élmény felbecsülhetetlen
piac
Vasárnap nagykállóban mi lesz?
ma jön valaki a tokaji koncertekre?
akár. mindegy csak menjünk valahova többen....