Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló.
Az idő jó volt , nem fáztunk :-) Nem voltunk sokáig fél 8 felé jöttünk vissza. Majd legközelebb gyere. Gazdálkodtok? Mit termeltek? Mi is szenvedünk az élettel e téren, szar minden.
szép napot
Milyen volt a Tokaj túra? :)

Sajnos most rengeteg munkám miatt nincs időm motorozni, csak a földjeinket járom be esténként, de amint tudok csatlakozok majd egy útvonalra. :)
Ki volt az a két csaj aki nyíregyre tartott Csütörtökön 18.30 körül a debreceni úton egy kis köbcentis Honda mocival? Jól nyomta neki
Azt tudom.
Ok jó utat! Jöjjön mindenki aki szeretne....
na akkor megyek aztán akkor fél 6kor . Addig is szép napot
Én is ott leszek!
jó ötlet.
én egy xj600al, a kolléga pedig egy dragstar-al. Most jutott eszembe rákérdek van e kedve jönni és jön .
Milyen mocival jösz(tök)?
ok. Fél 6 a tokaji uti Mg előtt. ki a másik?
na akkor már ketten megyünk innen:-) bővül a csapat . Fél 6ra akkor ott vagyunk ha ugy jó.
Akkor a tokaji uton a régi mg fősuli előtt?
Én nem.
Majd szombaton megyek a Suzuki napra.
nekem mindegy hol találkozzunk kb fél hatkor? van még aki jönne?
amugy meg engem nem zavar ha más gyorsan megy én maradok a saját tempómnál, ahogy a kollega is mondja drága a gyorshajtás :-)
Igen? Sajna nincs kivel mennem motorozni és lassan itt a tél. :-) Te nem jössz motorozni?
kössz a bizalmat. De drága a gyorshajtás.
A nyíregyiekkel vigyázz, mert városban is annyival közlekednek, amennyit a te motorod végsebességre sem tud!
oké akkor megyek aztán legfeljebb én jövök mert nagyon későig nem akarok maradni. honnan indulsz és hánykor?
A meddig az attól függ hány ismerőssel találkozom és ki mikor megy vissza a hegyaljára. Vagy csak meginni egy sört vagy este akár későig és nézni a csajokat
nyugodtan.
Ha ugy alakul tarthatok veled? Én gégégnyből mennék csak nincs kivel menni motorozni. Amugy meddig lennél tokajba?
nyíregyről és 5 után